Reklama

Reklama

Lasica & Satinský a hostia II.: Ktosi je za dverami s Miroslavom Horníčkom

(relácia)
  • Slovensko Lasica & Satinský a hostia III.: Ktosi je za dverami s Ladislavov Chudíkom (viac)

Obsahy(1)

Zábavno-hudobný program Milana Lasicu a Júliusa Satinského. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (52)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Milan Lasica a Július Satinský budú navždy patriť medzi elitu slovenských humoristov. Ich intelignetný humor bol v časoch komunistickej totality plný uštipačných inotajov a dvojzmyselných narážok, ktoré často krát nepostrehli ani duševne obmedzení cenzori. Relácia "Ktosi je za dverami" je jedným z najvýraznejších počinov tejto sympatickej dvojice. Zdarne ich vystúpenia doplňoval aj Jaro Filip so svojimi satirickými pesničkami. *** ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Jediná (pol)hviezdička chýba len kvôli tomu, že prítomnosť niektorých hosťov programu podľa mňa skôr škodila, ako pomáhala. Oveľa viac som sa smial na scénkach Lasica- Satinský, ako na rozhovoroch s "celebritami" (česť výnimkám). Inak mi ale tento typ humoru vyhovuje rovnako (zopár scén už skultovelo- vynálezy, ktoré predbehli svoju dobu, podávanie prvej pomoci, Jánošík, dojenie,...), ako aj vtipné piesne s myšlienkou od Filipa. ()

Reklama

sator 

všetky recenzie používateľa

1. díl: 2. díl: 3. díl: 4. díl: 5. díl: 6. díl: Knažko skvělé. 7. díl: Horníček: to se moc nepovedlo 8. díl: 9. díl: 10. díl: 11. díl: 12. díl: 13. díl: 14. díl: 15. díl: 16. díl: 17. díl: 18. díl: 19. díl:  20. díl:  Ktosi je za dverami ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Čo napísať k dvojici Lasica a Satinský? Až kým ich nerozlúčila Julova smrť, vyvárali humorné dialógy a zabávali národ inteligentným humorom so štipkou „podrypovania“ do režimu. K tomu patrili skvelé pesničky Jara Filipa. Ak mali zaujímavého hosťa, o to lepšiu porciu zábavy sme dostali. Musím povedať, že keď som bola mladá, ich humor ma až tak nebavil, lepšie som ho pochopila, až keď som dozrela a páni jeden po druhom začali odchádzať. ()

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si pravdu, moderné slovenské relácie nestoja za recenziu či hodnotenie. Za to old-school relácie ako Ktosi je za dverami stoja za to. Nepozerám to na dennej báze ale aj tie časti, ktoré som videl mi vyčarili úsmev na tvári. Dve legendy Lasica a Satinský si do svojej relácie volajú zaujímavé osobnosti a absolútne serú vtedajší režim. Určite sa táto úžasná relácia zapísala do dejín  slovenskej kinematografie a hlavne do môjho srdca. Keď som išiel na drevo mi zachránilo prijímacie skúšky, takže vďačím za to aj tejto relácii. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama