Reklama

Reklama

Navždy v mojom srdci

  • Česko Smrt a život Charlieho St. Clouda (viac)
Trailer 1

Pri tragickej nehode neďaleko cintorína zahynú 15-ročný Charlie (Zac Efron) a jeho mladší braček Sam (Charlie Tahan). V momente, keď vstúpia „na druhú stranu" si prisahajú, že spolu ostanú navždy. Lenže... Vďaka oživovaniu záchranára Floria (Ray Liotta) sa Charlie opäť vráti medzi živých, pre Sama už však akákoľvek pomoc príde neskoro... Ani o päť rokov neskôr sa jeho hlboko otrasený starší brat s tým, čo sa stalo, nedokáže vyrovnať, pracuje na cintoríne a zo všetkých síl sa snaží dodržať daný sľub – nikdy Sama neopustiť. Vďaka daru vidieť duchov a môcť s nimi komunikovať temer každý deň „navštevuje" svojho brata a hrá sa s ním. No keď do jeho života vstúpi živé striebro menom Tess (Amanda Crew), Charlie akoby sa po prvý raz od tej prekliatej nehody prebudil zo stereotypu, ku ktorému sa sám dobrovoľne odsúdil. Keď však odvážna dievčina, ktorá je talentovanou jachtárkou, po strašnej búrke zmizne na mori, Charlie sa bude musieť rozhodnúť, či dokáže konečne nechať za sebou minulosť - a začať veriť v budúcnosť... (TV Doma)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (145)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo podnietilo moju myseľ aby som sa na to pozrel, ale asi to bola nuda. Nuda, ktorú nezabila ani táto nuda. Tragický príbeh Charlie-ho, ktorý sa nevie spamätať zo smrti svojho brata. Pri ranných nácvikoch behá mráz po chrbte ako to Charlie prežíva... dokonca nadobudne časom schopnosť. Nielenže vidí mrtvých ale aj tzv. "na pol cesty death" noo a v tomto jeho mysľovom zhone pomôže ďalšej "milovanej" osobe. Tragédia strieda happyend, čo viac si priať, no nie? 3-4/10 Zac bude Steers-ovým miláčkom, uúu... ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

----- "Cítíš bolest, protože žiješ." ----- Těžká romantika mezi dvěma světy ... pokud právě máte mírně melancholickou náladu, není prakticky co řešit. P.S.: Okrajová husí zápletka je trochu nadbytečná, dosti nesmyslná a naprosto zmatečná. Protože TYHLE těžkotonážní husy domácí bych opravdu velice ráda viděla vzlétnout k oblakům. A pokud by snad přece něco takového dokázaly, vsadím se s vámi, o co chcete, že by v první řadě vyhledaly nějakou vodní plochu, v jejíž blízkosti by mohly nerušeně přebývat a přitom po husím způsobu praktikovat všechny husí kratochvíle. Rozhodně by nepreferovaly místní hřbitov ... pokud by se na jeho území nenacházel alespoň maličkatý rybníček. ()

Reklama

nineweh 

všetky recenzie používateľa

Kniha, podle které je film natočený, má ohromný potenciál. Při jejím čtení jsem si stokrát říkala: páni, tohle bude vypadat skvěle ve filmu! Nebo: už se nemůžu dočkat, až tenhle dialog uvidím zfilmovaný! Film ovšem předloze úplně nedostál. Může se sice pyšnit skvělou kamerou, která skýtá plno krásných scenérií a barev, a herecké výkony taky nejsou špatné, ale chybí tomu něco, co mě nutilo knížku nedat z ruky a dočíst ji do konce na jeden zátah. Došlo tu k příliš mnoha (i když na první pohled drobným) změnám. Navíc dojem táhne dolů poněkud nepovedená hudba. Ale Zac Efron je krásnej a má vždy perfektně upravené vlasy, a za to je hvězdička navíc. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Craig Pearce / The Death and Life of Charlie St. Cloud by Ben Sherwood | Hudba: Rolfe Kent | Produkcia: Marc Platt, Ben Sherwood | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media | Rozpočet: 44 miliónov $ | Tržby: 47,749,933 $ || Paradoxom filmu je obrátená emočná gradácia - začiatok je silnejší než koniec. Experimentálne pseudo-fantasy prvky miestami zabíjajú už zo základu krívajúci dej. Zac to tiahne z celých gúľ, Amanda je príjemná ako herecky, tak i pre oči. Okrem obrazovej farebnosti však nič viac, než jedno videnie v sobotu po obede. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Efronovka, na ktorú sa na moje prekvapenie dobre pozeralo. Príbeh je zaujímavo stavaný, nenudí a zo začiatku je i tak zdravo emotívny. Ku koncu sa už síce k emotívnej stránke pridali aj patetizmus a sentimentálna, cukríková nátlakovosť, no v konečnom dôsledku to už môj výsledný dojem moc neovplyvnilo. Jeden z filmov, kde sa Efron ešte celkom dá. Priemer. 60/100 ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (12)

  • Na rolu Sama St. Clouda sa uskutočnil otvorený internetový kasting. (ThomasCrown)
  • Zac Efron sa zriekol úlohy vo filme Footloose (2011) a krátko nato prijal úlohu vo filme Charlie St. Cloud. Svoje účinkovanie potvrdil počas udeľovania ocenení Kid´s Choice Awards 2009. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené