Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žili raz dvaja kníhkupci: vášnivá mladá žena Kathleen Kellyová (Meg Ryan), ktorá vlastní malé kníhkupectvo pre deti a majiteľ najväčšieho kníhkupectva na Manhattane Joe Fox (Tom Hanks), ktorý svojím podnikaním pripravil skoro všetky menšie kníhkupectvá o prácu. Ďalší obchod otvoril len pár domov od obchodu Kathleen, ktorý ona zdedila po svojej matke - obchod má 40-ročnú tradíciu a Kathleen má k nemu veľmi silný vzťah. V momente, keď zistí, že môže prísť o svoje dedičstvo i živobytie, spolieha sa na anonymného priateľa, ktorému dôveruje a váži si ho, a ktorého pozná len prostredníctvom e-mailu, cez ktorý si posielajú zamilované správy. Internetový priateľ Joe takisto zistí, ako veľmi ho Kathleen priťahuje. Keď sa však stretnú, obaja zisťujú, že ten druhý je vlastne ten, s ktorým sa vídavajú a urážajú takmer každý deň v konkurenčnom boji! Ako má Joe získať srdce ženy, ktorá ho i so všetkými jeho obchodmi smrteľne nenávidí...? (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

baubas

baubas (hodnotenie, recenzie)

Nevíte někdo, co to je za žluté jídlo ve scéně na večírku, kde leží kaviár na ozdobu a Tom Hanks si jej všechen bere?

adelosaurus

adelosaurus (hodnotenie, recenzie)

Já tenhle film prostě miluju... New York, krásná hudba, inteligentní konverzace mezi postavami a Meg Ryan s Tomem Hanksem... Tohle nemá chybu !!!

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnotenie, recenzie)

Je to snad nejkrásnější film. A Meg Ryan je jedna z mých oblíbenkyň. Úplně nejskvělejší je tam ta vánoční atmosféra a hlavně ta atmosféra toho maličkého knihkupectví.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

premna nesympaticka Meg Ryan. je iritujuca osoba.. . ale oblubeny tom hanks zachranil cely film. keby on neni nedam tomu asi ani 3*** . zaujimavy mily pribeh.. scim sme ratali a naco sme cakali 118 minut stretli sa pobozkaly .. nic zaujimaveho

Silvinka91

Silvinka91 (hodnotenie, recenzie)

Mám ráda pěkný romantický komedie a toto je jedna z mých neojoblíbenějších!!!Je tam pěkná hudba,herci,prostředí,námět....proste se mi tento film vážně líbí:)))

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnotenie, recenzie)

Tohle je ta nejlepší romantická komedie vůbec. Vždy se na ní rád podívám a vždy u mě zůstane ona jediná.

Reklama

Reklama