Reklama

Reklama

Vidiecky predajca jazdených áut Ben Selleck (James Brolin) chce zachrániť svoj desaťročný rodinný podnik pred nepriateľským prevzatím, na ktoré sa už pripravuje jeho najväčší miestny rival a brutálny konkurent. Zúfalý majiteľ si preto si najme najslávnejšieho akčného reklamného mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldniersky tím všetkého schopných špecialistov, aby za tri dni predali viac než 200 automobilov. Don Ready prevezme vedenie Selleckovho obchodu, naštartuje svoj tím agresívnych predajcov a v rekordnom čase za jediný víkend predá všetky motorové vozidlá. Selleckovi nepriatelia zúria, lebo prichádzajú o ľahkú korisť. Jeho úspechu sa však nechcú len nečinne prizerať a odpovedajú zúfalými protiakciami. Na ich mizerné triky je však obchodnícky mág Ready dobre pripravený a ľahko si s nimi poradí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (51)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Film s klesající kvalitou, první třetina filmu vypadala dosti slibně. Docela velké množství originálních nápadů, bohužel časem se přestává dařit Jeremy Pivenovi a to především herecky. Nejvtipnější postavou je s přehledem Charles Napier, který se blejsknul v roli nemilosrdného Dicka Lewistona. Cameo Willa Ferrella tentokráte naprosto neúčinné. ()

Ice123 

všetky recenzie používateľa

Zábavná béčková komedie ;) Nějaké hlášky stojí vážně za to. Snad nejlepší scéna je kdy Babs Merrick (Kathryn Hahn) prodává auto (to se musí vidět, nebo spíš hlavně slyšet :D ). Ale jak jsem řekl, je to béčko a je to na něm hodně znát, hlavně na poslední čtvrtině filmu, tam toho k zasmání moc není. 60% ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Mne to prišlo ako vydarená komédia. Vo filme je pár známych hercov doplnených o objavy zo súčasných úspešných komédií. Čo sa týka filmu, tak od týchto tvorcov sa viac hádam ani nedalo očakávať. Vcelku každá postava má aspoň čosi do seba a neprišla mi vyslovene otravná, rovnako minimum vtipov bolo trápnych a násilných. Jediné, čo ma fakt iritovalo boli spievajúci anieli. A ani ako aniel Farrell nejak nezabodoval. Keď to porovnáme zo žánrovými kolegami poslednej doby tak jasný nadpriemer a zaslúžené 4*. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Tak na tohle opravdu neskočim, sice nějakej ten vtípek se tu a tam povede, ale je to teda hodně výjimečná situace a jinak je to blbost, kdy jsem tý cool partičce nevěřil tu jejich coolovost ani omylem a to že by dokázali prodávat auta takovým způsobem už vůbec ne, nevim kolik hamburgrů by musel američan sežrat, aby prodal svoje auto a pak si ho koupil zpátky za víc. Ještě tak, kdyby se to tvářilo jako stupidní zábavná komedie, tak bych to byl ochotnej akceptovat, ale takhle fakt ne ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Teda tohle mizerny hodnoceni me docela prekvapilo, sice se nejedna o nejaky veledilo, ale je to brutalni komedie, u ktery jsem se od zacatku do konce perfektne bavil. Jednoduchej, misty neverohodnej, ale super sviznej a zabavnej pribeh se spoustou hlasek a hromadou vtipnejch postav a dokonalym cameem Ferrella. Misty se to sice zadrhne, to kdyz se tvurci snazi o nejakou tu vaznejsi scenu, ale vetsinu casu jsem se proste smal od zacatku do konce, takze pro nizky hodnoceni fakt nevidim duvod. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Bandita je Pontiac Firebird Trans Am ročník 1977. Jak zazní i ve filmu, je tento automobil navždy spjatý s automobilovou filmovou klasikou Polda a bandita (1977). (Adrai)

Reklama

Reklama