Reklama

Reklama

Manželstvo Phila a Clary Fosterovcov začína byť plné stereotypov. Nechcú, aby ich vzťah stratil šťavu, a tak raz do týždňa majú večer rande. Phil sa rozhodne , že vezme manželku na fantastické rande. Ako miesto vyberie vychytenú reštauráciu uprostred Manhattanu, kde sa však rezervácie musia robiť mesiace dopredu. Phil je rozhodnutý večer si užiť a neuvážene si privlastní cudziu rezerváciu. Nanešťastie sa však ukáže, že stôl si pôvodne rezervovala dvojica zlodejov. Nevinná zámena však roztočí kolotoč bláznivých nedorozumení. Obyčajný manželský pár sa ocitne uprostred divokej naháňačky a prežije dobrodružstvo ktoré sa len tak neskončí. Phil a Clara si zrazu spomenú, prečo sa do seba zaľúbili a znovu zistia, ako perfektne sa dopĺňajú, čo im pomôže prekonať bezškrupulóznych gangstrov, skorumpovaných policajtov i bláznivého taxikára. Na toto radne rozhodne nezabudnú a ak sa im podarí prežiť bláznivú noc a možno znovu objavia aj vášeň vytrácajúcu sa z ich manželstva... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (302)

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Začátek je vynikající, řešení rodinných problémů, nevzrušivého sexu a stereotypního soužití, to jsem se fakt nasmál, ačkoliv, nebo právě proto, že jsem se musel smát sám sobě. Jenže od chvíle, kdy dojde k "osudnému" přebrání rezervace a manželům nastanou krušné chvilky já se naopak začal nudit. Už jsem neviděl trefnou vztahovou komedii, ale pouze tuctovou akční. Někdy sice vykoukl pěkný vtip, ale většinou jen šeď a průměr. Škoda, mnohem radši bych s Tinou Fey a Stevem Carellem řešil jejich nudný vztah. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

koukatelné bez většího přemáhání,přesto se dá považovat Date Night za promarněnou šanci.Přeci jen,potenciál tady byl mnohem větší,než z toho rutinér Levy nakonec dokázal vytřiskat.Škoda,že hlavní hrdinové (Carell tentokrát nezvykle nevýrazný) jsou trošku ve stínu vedlejších postav (Fichtner,Franco,Kunis,...)...60% ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Steva Carella nemusím vôbec a Tinu Fey asi len v 30 Rock - lebo polovicu tohto filmu som mala chuť ju fackať, až kým nezavrie klapačku. Nemám rada kričiacich a hysterických ľudí, ktorí sa zároveň správajú ako idioti, ale nakoniec som to prežila a musím so škrípaním zubov pripustiť, že ako bláznivá komédia na jedno použitie o dvoch trpákoch a podsvetí New Yorku to vcelku ušlo. Pomohli najmä vedľajšie postavičky - donchuan Mark Wahlberg, sympatická detektívka Taraji Hensonová a duo Franco+Kunisová a.k.a. Taste "here is your home" a Whippit :-D Tí boli lepší ako ústredný pár. ()

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

V herce S.Carell nemám důvěru z předchozích ne zrovna úspěšných filmů. Zde si u mě mírně napravil reputaci, avšak jedinou postavou za zmínku stojí Tina Fey. Tato sympatická herečka filmu prospěla. Wahlberg samozřejmě také, ale ten si zahrál jen minimálně. Komediální příběh poměrně ujde, občas se dostane do fáze "kýčovitosti", ale místy se jedná o dobrou zábavu. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)

Reklama

Reklama