Reklama

Reklama

Manželstvo Phila a Clary Fosterovcov začína byť plné stereotypov. Nechcú, aby ich vzťah stratil šťavu, a tak raz do týždňa majú večer rande. Phil sa rozhodne , že vezme manželku na fantastické rande. Ako miesto vyberie vychytenú reštauráciu uprostred Manhattanu, kde sa však rezervácie musia robiť mesiace dopredu. Phil je rozhodnutý večer si užiť a neuvážene si privlastní cudziu rezerváciu. Nanešťastie sa však ukáže, že stôl si pôvodne rezervovala dvojica zlodejov. Nevinná zámena však roztočí kolotoč bláznivých nedorozumení. Obyčajný manželský pár sa ocitne uprostred divokej naháňačky a prežije dobrodružstvo ktoré sa len tak neskončí. Phil a Clara si zrazu spomenú, prečo sa do seba zaľúbili a znovu zistia, ako perfektne sa dopĺňajú, čo im pomôže prekonať bezškrupulóznych gangstrov, skorumpovaných policajtov i bláznivého taxikára. Na toto radne rozhodne nezabudnú a ak sa im podarí prežiť bláznivú noc a možno znovu objavia aj vášeň vytrácajúcu sa z ich manželstva... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Dogsmile

Dogsmile (hodnotenie, recenzie)

Nebylo to nic extra, ale taky žádná katastrofa. Pohodovej, odpočinkovej film :) A doporučuju shlédnout ho v originále.

zupanic

zupanic (hodnotenie, recenzie)

ten film bol tak neznesitelny....a ten par...to sa nedalo pozerat:D byt tym chlapom tak ju strcim do toho jazera a ujdem na clne...

Adelaide9

Adelaide9 (hodnotenie, recenzie)

Oba dva herce mám moc ráda a tohle jim spolu prostě sedělo..Já sem nadšená :)

zipS

zipS (hodnotenie, recenzie)

zaslúžené 4* .... tiež Carella neznášam, no sem sa úplne hodil... zábavná vec, neľutujem 88min +- života :]

tufr

tufr (hodnotenie, recenzie)

absolutně v pořádku.... a to carella nesnášim a agenta smarta sem utnul ani ne v pulce.....tady to velmi svěží překvápko :-))

ozzman91

ozzman91 (hodnotenie, recenzie)

nevite někdo co za písníčku hraje v traileru na tento film,začína v 1:35

woody

woody (hodnotenie, recenzie)

Matty: Tak tak, doufejme, že se Levy minimálně vyhecuje na nejvyšší možnou kvalitu... jinak to bude strašlivě proměrněná příležitost, Carell a Feyová vypadají dokonale sehraní...

Matty

Matty (hodnotenie, recenzie)

Scorseseho After Hours ve dvou? Úžasné obsazení, mohla by to být komedie roku, ale při pohledu na jméno režiséra začínám mít velmi intenzivní tušení, že nebude.

Marthas85

Marthas85 (hodnotenie, recenzie)

to může být dobrá zábava:D, jen by mě zajímalo proč je tu tolik slovenských trailerů,

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama