Reklama

Reklama

Po šiestich rokoch v drsnom väzení, kam ho umiestnili za brutálnu vraždu, ktorú nespáchal, sa bývalý člen špeciálnych jednotiek Shane Daniels (Steven Seagal) konečne dostane na slobodu. Vo vrecku nemá nič, len rozlúčkový list od manželky, ktorej sa pred časom odnechcelo naňho čakať a nič nehovoriace chabé ospravedlnenie od štátu Arizona, ktorý ho napriek nedostatku dôkazov pred rokmi neprávom poslal za mreže... Rozhodne sa však nemôže sťažovať na nudný nový štart do života – už v prvý večer na slobode sa totiž neplánovane znovu dostane do problémov! Stane sa totiž svedkom brutálneho lúpežného prepadnutiu a vraždy policajného dôstojníka, ktorým sa nemieni len tak nečinne prizerať a – hoci neskoro, aby zabránil najhoršiemu – zasiahne. Nanešťastie však netuší, že si to práve šeredne rozhádzal s čínskou mafiou! Zrazu má na krku z prežitej hrôzy riadne vykoľajenú čínsku krásku menom Tia (Marlaina Mah), tašku plnú špinavých peňazí z drogových obchodov a za pätami zúrivých prenasledovateľov, ktorí si brúsia zuby na obe! Shane rýchlo pochopí, že ak chce skutočne začať nový život, má len jednu možnosť – odpratať z cesty všetko, čo mu ju skríži! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (125)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Ne, Steven nezhubnul, v kožený bundě je opět našlapanej jak Roseanne v elasťákách a už vůbec netočí lepší filmy než obvykle, ale co se změnilo je to, že tu konečně jen nešermuje rukama a neplácá soupeře, ale tady je prostě rozmlátí jak ořechy, využívá svojí obrovský 200 kilový postavy a každýho, kdo se mu postaví do cesty, rozmaže po stěnách, rozmlátí jeho hlavou stůl a nebo ho doslova vmlátí okýnkem do auta, Steven se tady s padouchama opravdu nesere a co, že příběh je debilní, dialogy ještě víc a že alespoň slovní zmínka o indiánech nesměla chybět. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Opäť film, kde všetko dôležité sa odohráva v opustených dokoch , alebo v prázdnych plechových skladoch plných kartonových krabíc, či paliet pre vysokozdvižné vozíky . ( Kancel čínskeho bossa mafie z drevotriesky bol popiči ! ) Tam si to hoši veselo nandávajú zo sapíkmi a každý každému sa stavia do rany na obdiv ako kokot ( načo sa schovať za auto , alebo sa vôbec niekde dobre zašiť, že ... ) ! Príbeh tupý, avšak jednu hviezdičku veľmi rád udelím Seagalovým kúskom - šuto, haito, kopačka...bum bum, jeb jeb... proste paráda ! ()

Reklama

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Zase krok zpět. Seagal je sice v tomhle filmu až nečekaně brutální a akční scény nejsou vůbec špatný. Háek je v tom,že se povětšinu času Seagal jen unaveně zírá a tlachá. Akci zastávají čínský a ruský gang. Oproti předchozímu Keeperovi mi přišel i ten děj trochu moc přitaženej a zápletka fakt debilní. ()

st.verka 

všetky recenzie používateľa

Už jsem viděla horší a je škoda, že si režie nedala víc práce. "Duchaplné" dialogy, nepřehledné situace a spousta pěstních soubojů. A opět prostřihy, jakoby Seagal to bojové umění už nezvládl, nebo zapomněl? To vážně nemáme nárok vidět alespoň nějakou neprostříhanou scénu, ze které nedostaneme tik? A co asi dělal s tou figurou ve zvláštních jednotkách? Ale jak už jsem řekla, viděla jsem horší. Tak ty dvě za odvahu... ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Najlepší Seagalov film za posledné obdobie, pričom sa samozrejme stále nevyhrabal zo škatulky "naivný akčný zábavný shit". Stevenovo herectvo je samozrejme opäť "dokonalé", jeho hra mimických svalov je pastvou pre oči a citlivú dušu:) Trochu nám maestro aj pochudol a zrýchlil tak, že sa na parchantov len pozrie a oni lietajú vzduchom. Skrátka ďalšia perla, čo si budeme vravieť... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)
  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)

Reklama

Reklama