Reklama

Reklama

Schmidt a Jenko sa na strednej škole k smrti nenávideli a neskôr, v policajnej akadémii, sa z nich stali najlepší priatelia. Hoci nepatria k tomu najlepšiemu, čím sa môže policajný zbor chváliť, majú možnosť svoju povesť napraviť. Budú pridelení k tajnej policajnej jednotke Jump Street pod vedením kapitána Dicksona. Namiesto zbraní a policajných odznakov sú však vyzbrojení školskými batohmi a učebnicami - majú sa totiž tajne infiltrovať medzi mládež. A tak sa obaja musia postaviť hrôze a nervozite z návratu na strednú školu a znova zažívať všetky problémy, o ktorých si mysleli, že sú už dávnou minulosťou... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (1 156)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľmi podarená komédia. Nečakal som návrat dvoch hlavných postáv zo seriálu z 80.rokov. 21 Jump Street si svojich fanúšikov určite nájde – pravdepodobne hlavne medzi stredoškolákmi. Viac-menej fungujúci humor a nie úplne zlá akcia prebijú slabšie a nudnejšie chvíľky akou bol napríklad drogový trip. Na konci zostane celkom príjemný pocit z filmu, ktorý sa vzhľadom na svoje ukončenie a tržby dočká pokračovania. ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa

Ice Cube a cameo vládnou. Pohodová komedie o trablech dvou naprosto neschopných absolventů policejní akademie, z nichž jeden je tlustý nerd a druhý neví ani znění základních frází při zatýkání. Má to i nudnější pasáže, není to co se týče klišé zrovna čisté, ale přistupuje to ke všemu s takovou uvolněností a představuje život na střední škole tak zábavně a má to tolik gegů, že pod 4 rozhodně nejdu. Z plných plic jsem se nasmál několikrát.. Skvělé je také v jedné z úvodních scén ukázán rozdíl mezi opravdovým vyzněním honičky a honičky v médiu.. Channing Tatum v roli typického fotbalisty-hlupáka exceluje, Hill hraje zas a znovu to stejné.. Ale baví.. V závěru se to zvrhne pořádně a nakope do koulí všem nevěřícím korejcům. PS: nezapomeň: Glee a Youtube ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Naprosto ultimatni giga naklad. Puvodni serial jsem sice nevidel, ale to je v podstate uplne jedno, i kdyz tu ma cameo Johnny a vypada pri nem pekne drsne. Tady jde hlavne o to, ze Tatum s Hillem jsou naprosto hyper giga vymastena dvojka pubertaku, ktery se nejakym zazrakem stali policajtama. Takze neustale neco zesiraj a je to proste hrubozrna komedie, kde se pro nejaky fuck nejde daleko. Ale reziseri sli jeste dal a neustale tam rvou nejaky super cool zabery jak z tech nejlepsich akcnich filmu podporeny spravne udernou hudbou. Vysledek je mix mezi typickou pubertackou komedii ze stredni a buddy komedii o dvojce poldu a funguje to od zacatku do konce na vybornou a ja se prakticky celej film neprestal smat. Jasnejch 5*. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Docela mě nasralo, že takovouhle super komedii zdejší distributoři vůbec neuvedou do kin a místo nich si tam nahází kopu bůhví jakých sraček, na které se nedá podívat ani, když si je člověk někde ukradne. Nevím čím to je, jestli jsou to vzájemná lobby mezi distributorskými a produkčními společnostmi nebo jsou prostě jenom tak debilní, ale podstatné je, že my pak přicházíme o super filmové zážitky a musíme se k nim dostávat jinou, daleko složitější cestou. Přitom ale tenhle film má co nabídnout. Výborný, nekompromisní humor, perfektní, fajnovou dvojku, parádní, pro mladý atraktivní příběh. Co víc si v dnešní době od komedie přát. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Má to vynikajúce momenty: každá scéna, v ktorej je Ice Cube ("Teenage the fuck up!!!"), úprimné doznanie policajného riaditeľa ("Už nemáme nové nápady, tak skúšame staré sračky, možno niektorá zaberie."), problémy s explóziami a geniálne finálne dvojcameo. Okolo toho sa ale vŕšia trapasy, ktoré proste nie sú vtipné. Veľa dobrých liniek (chemikárka je jasne najzábavnejšia postava) zostane nevyužitých. A chémia hlavných postáv nie je až taká dobrá, ako by sa patrilo - Channing je väčšinu času totálne mimo postavy. 5/10 ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (28)

  • Tajné ústředí policie v kostele je ve skutečnosti St. James AME Church na 22 N Roman Street v New Orleans. (veronikajel)
  • Jonah Hill (Schmidt) a Channing Tatum (Jenko) se vsadili, že když bude mít film během prvního víkendu tržbu přes 35 milionů amerických dolarů, dá Jonah Channingovi pusu na špičku penisu. Skóre se vyšplhalo k 36 milionům, na polibek však podle všeho nedošlo. (carlos.s)

Súvisiace novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (viac)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (viac)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (viac)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (viac)

Reklama

Reklama