Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catherine a její muž David představují navenek úspěšný pár, kterému nechybí nic k dokonalosti. Catherine ale má podezření, že ji David podvádí. Rozhodne se otestovat jeho věrnost a najme si krásnou prostitutku Chloe, která se má Davida pokusit svést. Netuší, že tím spustí osudové události, které začnou ohrožovat celý její život i všechny okolo... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (276)

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

Nadherna mozaika vsetkych moznych emocii partnerskeho vztahu, ktory sa dostal do slepej ulicky. Kazdy z nas uz asi niekedy zazil tu paranoju, preco prisiel/prisla neskoro, s kym si smskuje, partner sa mi nevenuje, odlucili sme sa, sexualny zivot je na bode mrazu... Pridajte si k tomu este syna, ktory vas prehliada, kriza stredneho veku je na svete a cervik nedovery vo vas zacne hlodat viac, ako by bolo zdrave. A ked na scenu vstupi Amanda Seyfried ako Chloe, spusti sa lavina pohromy, ktora moze znicit vsetko, co je vam drahe... Perfektne natocena komorna drama o osudoch jednej rodiny, o znicujucej posadnutosti, ale aj o laske, ktora prekona vsetky prekazky... Nemam co dodat, herecke vykony su famozne, Julianne Moore je proste pani herecka a tato rola jej sadla ako uliata. Hudba skvelo doplnala cely dej a nesmierne sa mi pacilo pomale tempo celeho filmu, ktory nakoniec vygradoval do sekvencie, pri ktorej sa mi jezili vsetky chlpy na tele. PS: Taky dom raz chcem. A chcem v nom aj Amandine vlasy, oci a vlastne ju celu :D PS2:Raised by Swans - ak by to niekoho zaujimalo, je kapela, ktora je vo filme spominana a postarala sa o niektore skvele songy. ()

Reklama

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Ac se reziser jmenuje Atom, fyzika mu moc nejde :) Nebo jake kolik pocitani, protoze tady to cele prekalkulovat. Jooo, obsazeni se mu povedlo, jak Amanda tak Julianne jsou sexy girls a Liam je sympaťák. Ale ty dialogy, ty scénky, ten průběh je od normáního života vzálen na smětelné míle daleko. Čím vic filmu vzníká, tím víc upouštějí od reality a spadají do nahoněných blábolů. Komorní, to ano, ale zbytečně pomalé temo. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Skutočne zaujímavá dráma s malým prekvapením v druhej polovici. Takéto príbehy keď manželka dáva špehovať manžela a podobne vždy v sebe nesú nádych tajomna a zauzleného príbehu. Trojica Neeson- Moore- Seyfried bola vybraná skvelým spôsobom a nemenil by som ani jedného herca. Milovníkom vzťahovo založeným thrillerom absolútne odporúčam. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vôbec mi to neprišlo ako Egoyanovo dielo. Chýbal tu jeho zvyčajný nadhľad a atmosféra, ktorú obyčajne dokáže navodiť. Skôr by som povedal, že ide o taký bežný thriller na jedno použitie v rámci piatkového upršaného večera na Markíze alebo na JOJ. Väčšinu času sa tu nič nedeje, film zaujme iba výborným hereckým obsadením a s pár odvážnejšími scénami (ale žiadne terno). A mysteriózne? To musí byť asi nejaký preklep. Podpriemer. 40/100 ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (10)

  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)

Reklama

Reklama