Reklama

Reklama

Aby sa dostali domov, boli ochotní veľa riskovať. Napríklad leteli v lietadle pilotovanom tučniakmi. Napriek tomu hrdinovia filmu Madagaskar doteraz nedorazili do svojich pelíškov v newyorskej zoo. Dobrá správa je, že vďaka fenomenálnemu úspechu predchádzajúcich dielov dostali tretí pokus, či to teraz vyjde, zostáva vo hviezdach. Po panenskom ostrove Madagaskar a veľkých afrických pláňach si budú hľadať cestičku k domovu džungľou európskych veľkomiest. Rafinovaným tučniakom sa s pomocou hrubej sily šimpanzov podarilo opraviť lietadlo, v ktorom naši hrdinovia havarovali v priebehu letu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívať do kasína v Monte Carlo. Leva Alexa, hrošicu Gloriu, zebru Martyho a žirafiaka Melmana ale na palubu nezobrali, čo štvoricu donúti doplávať za nimi po svojich cez Stredozemné more. Tučniakov nevyhnutne potrebujú, pretože bez nich nemajú šancu sa vrátiť domov. Zjavenie divokých, aj keď priateľských šeliem v epicentre európskej zábavy pochopiteľne vyvolá rozruch, ktorý dostane za úlohu skrotiť kapitánka Chantal DuBois. Je to elitná agentka organizácie na odchyt zvierat, pre ktorú je jej práca aj poslaním. Predstava, že svoj životopis obohatí o ulovenie žirafy, leva, zebry a hrošice ju vyburcuje k nadľudskému úsiliu a k rozhodnutiu dostať sa im na kobylku za každú cenu. V Afrike sa schovali celkom ľahko, uprostred civilizácie im poskytne jediné maskovanie kočovný cirkus, ktorý sa po európskom turné chystá aj do New Yorku. Ale ako byť cirkusantom, keď nič zvláštne neviete? (TV Markíza)

(viac)

Videá (54)

Trailer 2

Recenzie (813)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Vždycky jsem měl raději jiné animáky, ale třetí Magaskar hravě dorovnává kvality např Doby ledové, a to i když jsem si to při prvním promítání v kině tak nějak neuvědomoval. Na mě osobně platí druhé shlédnutí a to s větším kolektivem, nejlépe vrstevníků. Jedná se samozřejmě o film hlavně pro děti, ale leckteré pasáže dokážou vážně ohromit i dospělé. I když dvojku moc nemusim, trojka je fakt výborná...90%...[30.07.2012_Kino Šumava_Klatovy] ()

Vančura 

všetky recenzie používateľa

Klasická řemeslně rutinérská esence vší komerčnosti, obehraných animačních postupů a instantního humoru, jakých se urodilo za poslední léta tuny. Nejsem cílovka, ale pár fórkům jsem se přesto zasmál. Člověk ani nemusí vidět tu trojku v názvu, aby mu došlo, že tahle podívaná není nic víc než komerční oddychovka pro dětského diváka, kterého spolehlivě na hodinu a půl zabaví. Je to samozřejmě hloupé, povrchní, uřvané a schematické, ale přesně taková je poptávka cílovky, která mimo jiné udržuje v chodu celý ten doprovodný merchandisingový byznys. Kolik dětiček asi vyrazí v září do školy s novou taškou potištěnou postavičkami tučňáků, lva, tlusté hrošice... Škoda mizerného českého dabingu, 3D efekt je zde naopak využit vcelku slušně. Madagaskar 3 je klasická maistreamová produkce do multikin, která neurazí ani nenadchne, a po pár dnech se spolehlivě vykouří z hlavy; další 3D animák už jistě nedočkavě čeká za rohem na svých nových 15 minut slávy. ()

Reklama

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Tady jsem fakt nevydýchala divnou postavu mužatky, která přežije cokoliv, dostane se kamkoliv, jakkoliv, bez úhony a má lepší nos než ohař. Možná by bylo načase se se zvířecími hrdiny rozloučit. Já dokážu ocenit kvalitní a vtipný animák, první dva díly Madagaskaru byly fajn, ale tohle je co ... zoufalství? ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Trošku jsem se bála, protože na druhý díl se dalo dívat, ale nebyla to žádná bomba. To ovšem neplatí o tomhle pokračování. Skvělý, skoro jako jednička. Dobrý příběh, spousta vtipných scén (a i spoustu nesmyslných, třeba to co tam předváděl ten lev, tygr či co to bylo, při proskakování klíčovou dírkou, ale co už :D) a naprosto výborný soundtrack. Tenhle díl se vážně povedl. 4* "Dadadadadadadada Cirkus afro, cirkus afro, puntiky puntiky puntiky. Afroooooo!" ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Trojka našťastie kráča v stopách zábavnej dvojky a nudný štýl jednotky relatívne ignoruje. Odŕha sa od reality a je „len“ show s viac či menej navzájom súvisiacimi komickými scénkami. Hlavná nudná štvorica hrdinov našťastie ani teraz nie je príliš dôležitá a prím hrajú nenudní vedľajšáci. Boduje najmä vojenské komando tučniakov, na ktorých sa dá spoľahnúť (až na to nešťastné Monte Carlo, z ktorého sa podľa všetkého nikdy seriózne neplánovali vrátiť). Vydarené výstupy predviedli aj psychopatické šimpanzy a, pravdaže, zlatučký Mort. Ten sa ale mimochodom, a nie je v tom sám, záhadne pravidelne vytráca bez vysvetlenia z deja. Podozrivo pôsobí i etické správanie ústrednej štvorky (Alex po happyende dvojky zrazu absolútne nerieši, čo bude s jeho rodičmi a bez váhania uteká preč z Afriky). Našťastie tvorcovia nemali ani len symbolický záujem o realitu/logiku a o to zábavnejšie scény napísali. Šialená karate-babka chýba. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (21)

  • Každá postava v davových scénach mohla mať až 3 telá, 6 hláv a rôzne kostýmy, spolu išlo o viac ako 19 miliónov unikátnych kombinácii. Pre porovnanie, celá metropolitná oblasť New Yorku dosiahla rok pred natočením filmu práve počet 19 miliónov obyvateľov. (peiton)
  • Písnička "Afro Circus" je postavena na slavné melodii českého skladatele Julia Fučíka "Vjezd gladiatorů" (op. 68). (Merenre)

Súvisiace novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (viac)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (viac)

Reklama

Reklama