Reklama

Reklama

Lyrics - vyspievaj si milión

(relácia)
všetky plagáty
Reality-TV / Hudobný
Slovensko, 2008

Účinkujú:

Andrej Bičan

Obsahy(1)

Súťaž, v ktorej hráči dopĺňajú texty známych slovenských pesničiek a majú šancu vyhrať 1 milión korún. Moderátorom je Andrej Bičan. (lilina133)

Recenzie (11)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ťažko si predstaviť niečo úbohejšie. Televízna spevácka súťaž, na spôsob karaoke, ktorej podstatou bolo doplniť časť chýbajúceho textu. Koho len mohla napadnúť takáto blbosť? V priestoroch malého štúdia, pred hŕstkov divákov, sa za mikrofónom stihlo strapniť niekoľko nesebakritických amatérskych spevákov, pokiaľ túto reláciu nestiahli z vysielania pre nízku sledovanosť. Odpad! ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan by mal veľmi zvažovať, do akého formátu pôjde nabudúce, lebo šlápnutí vedľa už mal viac ako dosť a slovenské publikum nezabúda. Aby sa mu náhodou nepodarilo samého seba poslať do hliny, ide to s ním dole vodou... ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Karaoke, ktoré sa mi nezdalo vôbec objektívne, štýlom piesní a toho, čo mali hádať. Navyše z toho urobili súťaž o peniaze, takže tam bol stres, napätie, zábava sa vytratila, no bolo to veľmi rozpačité. Andrej Bičan vie byť zaujímavý a vie reláciii dodať šťavu, ale niečo takéto bolo ako hodiť neplavca do vodného víru. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý nápad pretransformovaný do zlého prevedenia.Nech sa mi ozve kto toto videl viac krát ako raz a potom bol v poriadku.No nič nebudem až tak zlý. ()

Reklama

Reklama