Reklama

Reklama

Muž, zúfalý z toho, že nevie zplatiť dlh svojej bývalej, sa rozhodne vykradnúť dom svojho nového zamestnávateľa. To ešťe ale netuší, že dom si vybral aj iný zlodej, ktorému ale nejde ani tak o majetok. Ten v dome nastražil veľa pascí a jeho záľubou je mučenie obetí. Vtedy sa jednoduchá lúpež zmení na útek. Útek na peklo. A peklo na krásny sen oproti tomu, čo ich naozaj čaká. (Skleni)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (460)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Už od základu je to tak strašně stupidní, že tomu prostě víc jak 3* dát nemůžu, i když se jedná o docela drsnou a ze začátku napínavou podívanou, jenomže pod tou drsnou slupkou plnou krve, utrpení, zašívání úst, vymlacování zubu dlátem a kuchání lidí, to je tak uboze stupidní a hloupý, že jsem něco takovýho už dlouho neviděl, je to absolutní výsměch logice a to podotýkám, že mě obvykle nějakej nedostaktek logiky rozhodně netíží, ale když musim koukat, jak hlavní řezník jednou slyší vrzání parket a podruhý ho nechá v klidu i rozmlácení okna nebo vytrhávání prken, tak se musim smát a to nejsou jen tyhle dílčí věci, kterých je ke konci bohužel čim dál tim víc, ale on i celej příběh je založenej na úplně nesmyslný zápletce a provedení, nevim, jak někdo může vymyslet takovou kravinu, dneska může v Americe pracovat asi fakt každej jako scénárista, i retardovaná opice s dvojitým průstřelem hlavy by to vymyslela líp. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Na jednu stranu dobrá atmosféra, na tu druhou zase šílený hovadiny, které by nebylo možné zrealizovat. Ano, mluvím o pastech. Když opomenu to, že by je vrah připravoval asi týden, tak samotná funkčnost byla místy hodně předimenzovaná. Atmosféra je ve filmu opravdu hustá. Chování postav občas dost ujeté, ale víceméně se veškeré dění dalo unést, ne jako u podobných krvelačně úchylných filmů. Konec je pokažený, mělo to skončit, že prostě vrah zdrhnul a hotovo, žádný stupidní dodávkový finále. Těším se na dvojku... 60% ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý hororový thriller. Má dosť dobrý príbeh o robotníkovi, ktorého rozvedená žena má vážne problémy s úžerníkmi a tak sa rozhodne vykradnúť dom svojho súčasného zamestnávateľa, o ktorom vie, že odchádza aj s rodinou na dovolenku, ale po príchode do očakávane prázdneho domu si po chvíli uvedomí, že nie je všetko v poriadku, pretože rodina neodišla, ale stala sa terčom brutálneho vraha, ktorý po dome rozmiestil pasce a urobil z neho takmer nepriepustnú pevnosť. Spracovanie je celkom slušné, úvodná dvadsaťminútovka dobre oboznámi s problémami hlavného hrdiny a tak mu nie je problém fandiť ani pri jeho nelegálnych plánoch a potom už dostane plný priestor táto pomerne originálna zápletka, ktorá síce po oboznámení s ňou už ani nemá moc čím prekvapiť, prakticky len kombinuje niekoľko známych filmov tohto žánru, ale nemám s tým problém, stále sa niečo deje, za čo môže samozrejme hlavne výber prostredia, všetko je podané nadpriemerne, síce logika občas zakolíše, ale všetko len v medziach žánru, takže s tým nemám problém, zaujal ma aj úplný záver, som spokojný. Film je na tom dobre aj po klasických hororových stránkach, často funguje napätie, to pomalé plýženie po dome má svoje čaro, zaujme aj pár slušných pascí a úmrtí, napríklad scéna s pascami na medvede, je sa na čo pozerať. Herecké obsadenie sa mi páči, Josh Stewart v hlavnej úlohe a má takmer celý priestor, tých pár zvyšných postáv má len pár minút, ale nikto z nich nesklame. A pochvalu si samozrejme zaslúži aj postava záporáka, zaujal ma jeho vzhľad, štýl pohybu, samozrejme pasce a celá tá mytológia vytvorená okolo neho, rád ho uvidím znovu. Réžia a technická stránka sú v rámci žánru rozhodne nadpriemerné, zaujímavý vizuál, celé to pôsobí správne dynamicky, tu som spokojný. The Collector určite nie je nejaký hororový kult, ale sympatická žánrovka, ktorá sa dá pozrieť znovu a priniesla aspoň mierne oživenie do tohto žánru. 72% ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

Po dopozerani tohto filmu som sa nemohla striast pocitu absolutneho hnusu z toho, co som videla. Atmosfera (prakticky az na zaciatok stale v cierno-ciernej tme) bola neuveritelne dokonala a vzhladom na to, ze film sa da charakterizovat skor ako nemy, len s minimom dialogov, uz spominana atmosfera je taziskom celeho snimku a znasobuje pocit stiesnenosti a nuti vas si v duchu hovorit, boze, uz aby sa niekde rozsvietilo. Osobne musim skonstatovat, ze to so Saw mozem porovnat maximalne s brutalitou nastrojov, ale inak v nicom dalsom. Uf, mam za sebou skutocne neprijemny zazitok. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

NESTAHOVAT - FAKE!!! Člověk se těší na výživný dokument o sběru a přeměně solární energie a místo toho dostává další uniknuvší instruktážní video guerill ČEZu, jak zacházet s černými odběrateli, s alternativním názvem "Fantomas kontra tymolínový klon Seana Penna". No radši ten kabel hned odpojím.... ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (17)

  • Keď si Arkin vo filme zapáli svoju prvú cigaretu, je jasne vidieť logo Camel, onedlho nato, keď sedí v aute a rozpráva sa s Jill, v ruke drží balenie Marlboriek. (beso74)
  • Keď auto Zberateľa narazí zozadu do ambulancie, na počudovanie má v nasledujúcich záberoch úplne nepoškodenú prednú časť masky. (beso74)
  • Film bol v nezostrihanej verzii zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama