Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Modré z neba" je moderným, novodobým, verejným obludáriom. Postihnutí, ťažko chorí ľudia, prípadne úbožaci v bezvýchodiskových situáciach sú v tejto show objektami umelej, nablískanej dobrosrdečnosti. Smradlľavý priestor niekde za cirkusom sme vymenili za pohodlie našej obyvačky. Posmešné pokrikovanie, vyjavené očumovanie a znechutene odvrátené pohľady sme civilizovane nahradili ľútosťou a sebaukájajúcim samaritánstvom. Ale podstata obludária sa zachovala. Principál Vilo Rozboril to bez hanby rozbehol naplno. Neštíti sa ničoho. Je to bezcitný sup, slizký had, čo žije z nešťastia iných ľudí. Skrýva sa za maskou súcitiaceho dobrodinca, no jediné na čom mu záleží je tučný honorár, ktorý zinkasuje za každú ďaľšiu odvysielanú časť. Citovo vydiera jednoduchých televíznych divákov, sprosto zneužíva nešťastných, osudom skúšaných chudákov. Klam, vypočítavosť, faloš,... odpad! ()

endoskop 

všetky recenzie používateľa

"Anjel" Vilko zasahuje... a hlavne vtedy, keď nemáte oko alebo nohu. Ale teraz vážne. Je pravdou, že Markíza pomôže ľuďom, ktorí to potrebujú. To uznávam a je lepšie takto naložiť s peniazmi ako ich dať napríklad na sprostosť typu Hotel paradise. Avšak relácia ako taká je obyčajný vydierač emócií a ja sa na to nemienim pozerať. ()

Reklama

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Mám plné zuby vlastnej skepsy. Dávam euráče bezďákovi a premýšľam, či ich neprepije. Dnes som dala euráče pani, čo vyberala do kasičky na onkológiu a premýšľala som, či je zaregistrovaná, či prachy nezneužije ... Pozerám občas Modré z neba a premýšľam, či nejde o zneužívanie súcitu diváka s mrzákmi, sociálne slabšími .... Občas mi je na grc z vlastnej nedôverčivosti voči ľudským pohnútkam. A závidím trebárs takej Matke Tereze, čo si vykračovala jak chudera po svete a ešte sa aj cerila na ľudí, pomáhala bez postranných úmyslov, bez nedôvery, bez skepsy a sakra, bola tak krásna a šťastná! A tak dávam aspoň tie tri hviezdy .... A snažím sa nemyslieť na tú nedôveru v čistotu úmyslov pána Rozborila. ()

Zl0 odpad!

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu že túto reláciu neznášam, musel by som jej uznať a dať nejaké tie 2 hviezdičky už len za to koľkí ľudia v mojom okolí jej podľahli. Ako argument proti môjmu hate-u by sa vždy mohol postaviť fakt že bez ohľadu na tú maškarádu okolo tí čo im treba pomôcť pomoc dostanú. Nepochybne. Vždy budú ľudia ktorí sú na tom zle a nie vlastnou vinou. Najnovšie výčiny tejto relácie = poďme pomáhať do Afriky,, ma však utvrdili v tom čo si o tom myslím. Nechutný odpad a mašina na peniaze za každú cenu. Navrhujem tvorcom predávať zbrane a drogy a potom krútiť diely to tom ako sa starajú o nezaopatrenú rodinu ktorej otec bol zastrelený a deti sa dali na fet. All for money. Načasovanie pseudofilantropickej pomoci africkým deťom keď v ich hlavnej večernej telenovele zhodou okolností hlavní hrdinovia riešia pomoc v Kongu (Búrlivé Víno) je čiste náhodná? Určite, veď to je anjel bez krídel. Not. ()

Jano... 

všetky recenzie používateľa

Ono je pekné pomôcť, či už nezitšne, alebo zo strachu z pekelného ohňa, ale myslím si, že zarábať na tom, aby si celá krajina poplakala a oberať chudákov o dôstojnosť tým, že ich trápenie natočíte a spravíte z toho sentimentálnu reporatáž sa nepatrí. Človek by zo seba nemal robiť anjela, ak ním nie je. Ale nech je to s tým už akokoľvek, aspoň tých pár grošov to darovalo. A za to 1*. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama