Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

sarfian odpad!

všetky recenzie používateľa

Nehodnotím tvorcov ani Rozborila a ani ludí, ktorých sa to týka. Hodnotím len situáciu, ktorú zneužíva nechutná markíza v prospech seba. Rozboril je celkom v pohode, ludia majú problémy tak im treba pomôcť, len je škoda že sa im pomáha už až v kritických situáciách a nie skôr a markíza je ako pásomnica v ludskom tele, ktorá sa priživuje a preto hodnotím odpad! ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Telvízia Markíza veľmi dobre vedela čo robí,ked išli do takéhoto projektu s hlavným moderátorom Vilom Rozborilom na čele.Zarábať na nešťastí,biede a utrpení druhých ľudí ? Ja osobne takýmto typom relácie neholdujem,nevidela som ani jeden diel.Stačí mi ked beží upútavka a dozviem sa všetko.Nečudujem sa,že relácia sa chvastá výborným ratingom,ved prečo nie?Vilko čo tak spraviť reláciu s opačného súdka,trebars o ľudskej radosti a šťastí...Ale obávam sa,že to by im nikto nesledoval,lebo, človek je tvor zvedaví a hlavne škodoradostní. Rád sa pozrie na druhých,ktorý trpia núdzou,len preto aby sa v duchu uspokojil a upokojil,že predsa nie je na tom až tak zle ako tí druhí o ktorých relácia vypovedá..Zaslúži si odo mňa 1 hviezdu,ale to len preto,lebo pomožu ľudom,ktorý to úprimne potrebujú,sú v núdzi.Bohužiaľ pomoc s vypočítavosti. 10% ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Trúd Vilko (budem ho tak volať viete prečo), sa po 11 rokoch upustil z "komediálnej" dráhy a moderátora Telerána a stal sa z neho "Spasiteľ" ľudí, ktorí potrebovali pomoc. Divákom šiel cielene na city, aby si poplakali a neraz mal slzy aj on (Neboli niekedy ozajstné?). Ľudia však pri tom vydržali 5 rokov. Potom trúd odletel a odletela aj celá táto relácia. ()

hallelluja 

všetky recenzie používateľa

...nemám problém s charitou, nemám problém s biznisom, zato mám obrovský problém s "charitou ako biznis modelom"!!!... jedna hviezda za ten emocionálny koncert na Rozborilovej tvári, nejeden "herec" by sa od neho mohol učiť... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama