Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Dlho som rozmyslal a neda mi to. Musim dat Odpad!. Je mi zle z programov, ktore za vidinou sledovanosti pouziju ako "obete" ludi, ktorych zivot skusa a nemazna sa s nimi. Cim vacsia zivotna tragedia, tym lepsie prizivenie sa. Aj ked im v konecnom dosledku pomozu. Ide mi o ten pravy zamer tohoto programu. Zistnost miesto nezistnosti. A to fakt neberiem. Je vela ludi na svete ktori pomahaju druhym a nedavaju o sebe vediet. Tym patri vdaka. Tito doslova vrieskaju na vsetky strany: POZRITE SA, MY POMAHAME! ()

Želik 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne tento program hrá na city. Zámerne sú vyberané príbehy, ktoré človeka dojmú a chcú v ňom prebudiť ľudskosť. A u mňa sa im to darí na plnej čiare. Každý týždeň plačem ako dážď, ale aj napriek tomu je super pozerať sa na prekvapených a rozradostených ľudí. Našťastie ľudia ešte nie sú také svine a myslia občas aj na iných, nielen na seba. Čo sa týka Vila on sa na takúto reláciu hodí dokonale. ()

Reklama

Bat55 

všetky recenzie používateľa

V rámci rôznych slovenských relácií a iných televíznych programov ide o naozaj lepší prípad. Osobne mi to pripadá, ako tá najlepšia relácia kde ľuďom, ktorý nemali v živote šťastie, trpia nejakou chorobou, a inými problémami sa snaží pomôcť Vilo Rozboril, vždy s nejakým sponzorom, vďaka ktorému sa podarí vysnívaný sen splniť. Príbehy sú nadherne spravené a u Modrého z neba nemám čo kritizovať, i keď chápem, že niekoho to nebaví a viem aj pochopiť kvôli čomu. V tom ja chyby nevidím. ()

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Je mi zle s toho ako sa úlisný a arogantný Rozboril hrá na chápavého a citlivého človeka. Hlavne nech to má sledovanosť a následne kvalitný honorár.Takto okato tlačiť na city ľudí a zneužívať neľahké životné osudy chudákov hlavne v prospech seba a svojho chlebodárcu TV Markíza,je mi s toho fakt ťažko ()

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Ako porovnávam zmysel niektorých programov v komerčných televíziách, tak tento je jednoznačne z tých zmysluplnejších. Niektoré programy sú vyslovene zamerané na intrigy a sexuálny podtext, ktorý predáva (vyvolení, hotel paradaise), niektoré aspoň umožňujú šikovným sa zviditeľniť, rozvinúť a preraziť (superstar, talent) a niektoré sú zamerané na tých, ktorí inak veľa šancí od života nedostali, sami si veľmi pomôcť nedokážu a splnený sen pre nich môže byť naštartovaním do života a niekedy aj zviditeľnenie ich situácie a motivácia iných aby pomohli. Čiže aj odhliadnúc od Vila ako moderátora si to tri zaslúži. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené