Reklama

Reklama

112

(relácia)
Reality-TV / Dokumentárny
Slovensko, 2006, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument s názvom 112 je tzv. citysoap formát určený pre všetkých, ktorí majú radi vzrušenie a zaujímajú ich akčné, rušné, napäté, ale pritom každodenné udalosti všedného života. Každá časť zachytáva príhody, ktoré sú svojou podstatou dramatické: zásahy policajtov, hasičov či záchrannej služby... Televízny divák uvidí veci „z prvej ruky“ – bezprostredne zažije situácie, o ktorých doposiaľ iba počul a ktoré sa pritom stali možno len niekoľko ulíc od neho... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (45)

Loooki 

všetky recenzie používateľa

Dokument, ktorý odhalí ako to chodí po večeroch vo vačších mestách Slovenska, hlavne v Bratislave, niekedy Vás chytí za srdce dokrútka oa bezdomovcovi, ktorý príde po roku na pohotovosť a zdravotná sestrička si pamätá na to, že topánky mu obúvala ona a on si ich odvtedy nevyzul, pretože sa mu prilepily do mokvajúcich rán na nohe. Inokedy Vás to naštve, pretože ako je možné, že sa takéto niečo deje v spoločnosti. Inokedy vidíte ako si chce dieťa podrezať žily, pretože si myslí, že ho nemá nikto rád. A vy si pomyslíte na svoje dieťa, blízkeho človeka...dobre, že sa to nestalo mne. Napriek tomu, že sa snažím pozerávať túto reláciu pravidelne a neskutočne ma baví, myslím si, že ľudské nešťastie niekedy na televíznu obrazovku nepatrí. A neviem si predstaviť ako by som reagoval ak by sa stalo niečo mne či by som z posledných síl, neposlal tvorcov ...... . ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Nevim jaka je napln teto serie, videl jsem myslim jen jeden nebo dva dily, ale libil se mi ten styl. Kdy byl napr. hasicsky zasah tocen primo kamerou na helme, z pohledu zachranaru. Pritom nic rozmazaneho, ale solidni pekne ostre zabery "real-time". Takze mi to prislo poutave i akcni. Chapu, ze ne kazdy dil ma asi zajimavy obsah, ale to, co jsem videl, byl fajn nahled do prace ceske policie, vysetrovatelu, hasicu... Coz pokud vim nikde jinde v TV neni, pokud nepocitam bulvarni zpravy na Nove. Snad jen "Krimizpravy" na Prime by se tomu daly prirovnat, ale tam se jedna tusim jen o cernou kroniku, kdezto dil "112"ky, co jsem videl, treba zadnou vrazdu neobsahoval, takze ma zrejme sirsi zaber, coz je plus. ()

Reklama

MaxForValue 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa jeden z najlepších dokumentov, ktoré televízie kedy ponúkali. V tomto programe nejde o samotné príhody, ale o ocenenie práce všetkých záchranných zložiek, na ktoré tak radi a často nadávame. Samotné príbehy ukazujú, čo všetko si títo ľudia musia vo svojej práci pretrpieť. To, čo 99% z nás nie. ()

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Tomáš Maštalír má na tento druh komentovania výborňe špecifický a mrazivý hlas. Vďaka nemu a reálnym situáciam v našich mestách si tento dokument s produkcie D.N.A zaslúži aspoň 3 hviezdičky. Aj keď nie vždy som mal náladu čumeť na opilcov, bitkárov, feťakov či drogových dílerov. Na druhej strane sa však hovorí že "najlepší scenárista je sám život"... tento dokument je toho smutným dôkazom... ()

pyzma84 

všetky recenzie používateľa

V globále nezáživné spracovanie akože policajtov v USA, kde to vysielajú roky. Nie, že by sa u nás nič nedialo, ale myslím si, že zostrihy príspevkov sú o ničom, príbehy o chudákoch bezdomovcoch, ktorí bývajú v nejakých chatkách sú trapné-skôr poľutovania hodné, cigánske a bezdomovecké bitky a hádky sú o ničom, záchvaty pri nedostatku inzulínu nezáživné... Možnože, ak by boli natáčané stopáže z iných úsekov a pri iných zásahoch, určite by to bolo zaujímavejšie a omnoho pozeranejšie. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama