Reklama

Reklama

Mojsejovci

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2005, 65 min

Reality šou známeho manželského páru. Podnikateľka Nora Mojsejová a spevák Braňo Mojsej sa tentokrát rozhodli, že si do domu zavolajú súťažiacich a vyberú jedného, ktorý získa finančnú odmenu. Do šou sa prihlásilo 16 036 záujemcov z celého Slovenska. Na konkurzy do štyroch miest bolo pozvaných 1 800 uchádzačov, z ktorých postúpilo ďalej do hry sto. Z nich bolo v druhom kole vybraných 12 finalistov, ktorí sa nasťahovali na tri mesiace do vily Mojsejovcov. Tu žili denno-denne dvadsaťštyri hodín pod dohľadom kamier, bez akéhokoľvek kontaktu s rodinou a priateľmi. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (84)

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Je to medzi plným hodnotením a odpadom:D Dáva to nejakú logiku? Ani by som nepovedal. Táto šou je taká zlá až je geniálna a naopak. Bolo to v podstate o ničom ale ja som sa výborne zabával, dokonca už ani neviem čo sa tam riešilo a je mi to aj jedno len ešte som nezabudol aký trpký úsmev som pri sledovaní tejto šou pociťoval. Ja v podstate ani neviem čo na to povedať, toto sa nedá hodnotiť v rámci nejakého programu... ()

derewi 

všetky recenzie používateľa

Tak trochu jiná reality show. Prezentace toho, jak tento pár žije...a záměrné popichování diváků k negativním reakcím. Nora a Braňo se chovali „neadekvátně“, aby nastavovali zrcadlo – ne zrovna „vhodným“ způsobem. Málokdo vzal na vědomí, že vítězi dali peníze oni (ano, je pravdou, že sami z pořadu jako takového těžili , ale to se nevylučuje). Dokáží pobavit, pobouřit, vyvolat reakce. ()

Reklama

genetique odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez debaty sa jedná o trápnosť najväčšieho rangu, ale tá demencia tejto manželskej dvojice stála zato, aby som si tých úbožiakov občas zapol a schuti zasmial na ich vypláchnutých mozgoch a hlboko zmyselných rečiach. A Markíza na tom ryžovala, pokiaľ si to tí neandrtálci neuvedomili, alebo pokým im za to strápňovanie dobre platili. 0%. ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšie než odpad! Priznávam, zo začiatku som to pozeral... znechutilo ma, že Mojsejovci boli vždy tí najmúdrejší... možno sú, neviem... nepoznám ich. Ale proste celá tá show, dramaturgia, šašo Rozboril - one man show, návrat vyradených, lebo že... proste z celkového pohľadu to bola otrasná pičovina a nič viac než pičovina. ()

Le_Chuck odpad!

všetky recenzie používateľa

Jeden z najväčších reality shitov, aký kedy brázdil Slovenské obrazovky. Stroskotaný disco-bigbíťak s mastnou burinou na hlave a jeho kyprá polovička, čo vyzerá ako sud plný údených klobások, na ktorý v maskérne omylom namalovali škaredú ženu, si za VSŽ peniaze "šikovnej účtovníčky" kúpili pozornosť polovice Slovenska. A zároveň sa s polovicou rozhádali. Grc, ktorý si nezaslúži aby som si na jeho adresu viac dral prsty. Odpad! 0% ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (9)

  • Oskár Bíro, prezývaný v súťaži "starosta", kvôli súťaži abdikoval na post starostu v obci Čakajovce. Po relácii mal problémy z alkoholom, ktorého sa zbavil až na liečení. V roku 2008 mal obrovské dlhy a robil rôzne práce od smetiara až po predavača záhradných nožníc. Najnovšie ho môžeme vidieť na internete ako ambasádora nórskej farmaceutickej spoločnosti prezentujúci liek proti prostate. (Raccoon.city)
  • Mojsejovci sa vysielali od 6. marca do 26. júna 2005. Prvé vydanie vysielané 6.3.2005 sledovalo takmer 1,7 milióna divákov a v cieľovej skupine 12-54 ich sledovalo vyše 1,2 milióna divákov. (VasylDeBylak)
  • Robertino Stefanelli, prezývaný v súťaži "Nemec", žije v súčasnosti v mestečku pri Zürichu. Pracoval ako manažér pre umelcov, no keďže mal infarkt, od októbra 2018 už nie je zamestnaný. Dana Podhradská, prezívaná v súťaži "Mejkpísová", kvôli účasti v tejto šou prišla o prácu na policajnom prezídiu aj byt. Plánovala o svojich televíznych skúsenostiach napísať knihu, ale nestalo sa. Dnes na internete nájdete množstvo jej vydarených kresieb. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama