Reklama

Reklama

Cesta draka

  • Česko Cesta draka (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Těšil se, že se v Římě dobře nají, ale mafiáni nedají pokoj majitelům restaurace, a tak musí Bruce udělat pár nezbytných opatření, aby je ochránil. Kopance budou jenom létat a na konci se možná odehraje souboj století: Bruce Lee versus Chuck Norris. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (267)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Joseph Koo: 1. The Way Of The Dragon ,2. The Dragon Arrived In Roma ,3. The Dragon's Way Of Fight ,4. Sharp Shooting ,5. The Way Of The Dragon ,6. The Big Guy ,7. The Threat ,8. The Trap ,9. Big Fight At The Colosseum ,10. The Way Of The Dragon (Finale) ,11. The Way Of The Dragon (Instrumental) ,12. My Way Of King Fu , ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Tento film má jasný a jediný ťahák a tým je súboj Bruce Lee vs Chuck Norris. Ani jeden nevedel hrať, čo platí stále najmä u Chucka, pretože Bruce neskôr vychytal dramatickú pózu. Celý film je v podstate len prešľapovanie na mieste striedané s drobným posúvaním sa smerom dopredu. Tak vyzerala vtedajšia producentská stratégia. Diváka nechať pekne čakať a čakať, a na záver ho ohromiť niečím sehr cool. Norris vtedy ešte hladko oholený, ale odhaľujúci medvediu hruď a Bruce Lee predvádzajúci zvuky celého dažďového pralesa. Pre moje detstvo nevyhnutná filmová skúsenosť. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Posledný film Bruce Leeho. Naštastie asi aj jeho najlepší. Ako režisér , scénarista a herec dokázal rozohrať úžasný príbeh ktorý nepostráda akciu a kupodivu ani silný príbeh ktorý je obohatený o štipku humoru o ktorý sa stará Bruce a samozrejme Chuck čo je veľlký srandista a ľudia ako Carrey alebo Myers sa majú od neho čo učiť. Brucove herectvo je založené hlavne na mimike a gestika a uvedomuje si to a naplno to využíva, ostatný mu zdatne sekundujú až teda na pracovníkov reštaurácie ktorý mi mierne liezli na nervy ale celkové spojenie a hudba , stih, a súboje sú prepracované takže som vlastne celkom spokojný-Chuck forever! ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Cinske veci typu cchi, draky a kung fu ma vzdy dlhodobo uspesne obchadzali, ale pred nejakymi 7 - 8 rokmi som si pozrel jeden film s Bruce Leem na cele. A aj to na radu a naliehanie kamaratov. No a myslim si, ze kopa stvor a pat- hviezdickovych hodnoteni nie je namieste. Za prve, scenar k filmu je doslova primitivny, k tomu otrasne herecke vykony a katastrofalna rezia /ked na vzdialenost 4 metre nevidite hercom do tvare - lebo su rozmazane - musi byt nieco spatne ..../. Tieto 3 mnou spomenute veci tahaju film vyrazne nadol. Cele je to nehorazne nudne, az zaverecna bitka medzi tymi dvoma /Lee a Norris myslim..../ si zasluzi, aby som filmu dal 50 % ()

Seabeast 

všetky recenzie používateľa

Snímek s nějdražší akční scénou v historii kinematografie! Nevěříte?!? Tak si jen představte jakou astronomickou částku museli vyplatit Chucku Norrisovi za jeho "první" (první?) totální porážku! Chudák Chuck Norris, musel po uvedení filmu velmi trpět... A jeho chlupy na hrudi taktéž! :( Ale teď už vážně. Vlastně moment, to ani nejde! :-D Cesta draka je totiž samo o sobě velmi vtipné akční béčko u kterého zamáčknete nostalgickou slzu nad fenomenálností Bruce Leeho a nejenom to! Až spatříte ty čínské gangstery v teplákách, ve kterých asi v té době neměli gule doprava, tak půjdete do kolen. A nesmím zapomenout také na scény při nichž si v mysli jenom řeknete: "WTF?!". Koneckonců, jedná se o kultovní záležitost, která milovníky akčních braků s fantastickým Brucem Leem s jistotou zahřeje na srdéčku! ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (35)

  • Bob Wall je v titulcích uveden jako Fred, ale ve filmu jej oslovují Bobe. (Caelos)
  • Celý film se natáčel bez zvuku. Zvuk a dabing byl doplněn po natáčení. (Epistemolog)

Súvisiace novinky

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

Večer ostrých filmů Chucka Norrise!

07.12.2010

Kino Světozor obsadí dne 8. prosince od 19:00 Chuck Norris se svým akčním uměním. A že bude co obdivovat. Každého diváka jistě nakopne třeba Cesta draka, ve které se Chuck postavil i samotnému Bruce… (viac)

Reklama

Reklama