Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh baletky Kláry, ktorá hľadá cestu k sebe samej, pohybujúc sa medzi nebom lásky a peklom vášne, aby nakoniec pristála pevne na zemi. Mladá sebavedomá baletka Klára dostáva ponuku tancovať v jednom z najlepších baletných súborov na svete. Ak bude tvrdo trénovať, splní si životný sen. V tomto namáhavom období sa Klára stáva svedkom nevery svojho partnera Tomáša. Ich dlhoročný vzťah sa rozpadá. Zložitá rodinná situácia všetko len komplikuje. Klára si navyše zraní nohu a jej sen sa pomaly rozplýva...V období najväčšej citovej a profesionálnej frustrácie stretáva charizmatického 54-ročného chirurga Rudolfa, ktorému podľahne. Rudolfa opustila manželka Marta a sám vychováva 13-ročnú dcéru Júliu. Klára si s ňou vybuduje úprimný priateľský vzťah. Kariéra pre ňu prestáva byť prioritou. Všetko vyzerá ideálne... Keď sa na scéne objaví Marta, situácia sa náhle mení. Ponížená a sklamaná Klára musí opustiť Rudolfov dom, o ktorom si myslela, že sa stal jej útočiskom. Opätovný návrat do života nie je pre Kláru jednoduchý. Tanečné miesto v baletnom súbore získava jej konkurentka. Zdá sa, že nič už nemôže byť horšie. Do Klárinho života však opäť zasiahne tragická udalosť. Hľadať osobnú identitu a vnútornú silu kráčať za vlastnou víziou šťastia nie je vždy jednoduché. (STV)

(viac)

Diskusia

phil

phil (hodnotenie, recenzie)

na predposlednej fotke na druhej strane nie je s jiri kornom zuzana kanocz,ako je napisane pod nou, ale zuzana kocurikova. mohol by to niekto opravit.

E=mc2

E=mc2 (hodnotenie, recenzie)

hm natacanie zacalo 2005 bolo dotocene v roku 2007 a v roku 2009 je premiera. omg. takehoto dacoho sa nedozil ani pan prstenov a matrix. vela zdaru reziserke.

BathoryMan

BathoryMan (hodnotenie, recenzie)

Laura Siváková zatial natočila len priemerný Tv film Quartteto.A myslím si že ani týmto filmom dieru do sveta neurobí.A podla mna Zuzana Kanocz sa hodí tak do Ordinácie v Ružovej Záhrade ale celovečerák neutiahne ani náhodou kdeže!Taký talent v sebe bohužial nemá!

Reklama

Reklama