Reklama

Reklama

Včera v noci

  • Česko Last Night (viac)
Trailer

VOD (1)

Michael a Joanna sú šťastný novomanželia, kým Joanna nezačne Michaela podozrievať, že ho priťahuje jeho atraktívna kolegyňa Laura. Keď Michael odíde s Laurou na služobnú cestu, ich manželstvo podstúpi ťažkú skúšku. Joanna sa stretne so svojim bývalým priateľom Alexom a prijme jeho pozvanie na večeru... (STV)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (373)

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Tohle me vtahlo natolik, ze konec (mimochodem skvely) prisel mnohem driv, nez jsem cekala. Musim se priznat, ze me vic bavila cast Worthington/Mendes, prece jen poznavani noveho je zajimavejsi a jiskrivejsi nez oprasovani starych casu. Michael byl celou dobu kouzelne toporny a nesvuj a pritom na Lauru koukal jako hladovy pes. Postava Alexe v podani Guillauma Caneta uz na me tolik nezapusobila a ackoli Keira byla fantasticka, nejak jsem jim to neverila. Ale aspon tam meli uzasnou fenku Lucy :). ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Vztahová dialogovka pro čtyři herce. Nejdříve mi připadal nevěrohodný Sam Worthington, ale říkal jsem si, že takhle napsanou postavu by se ctí neuhrál ani kdekterý lepší herec. Ke konci už mi přišla mimo i Keira Knightley. Celé to navíc působilo dojmem tříhodinového filmu, čemuž napomáhal i klavír Clinta Mansella na pozadí. Nuda o ničem. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa rozhodne žánrové prekvapenie, ktoré nenudí, ktoré spĺňa svoj účel a ktoré je nielen ukážkou prvotriedne natočeného vzťahového filmu, ale aj prvotriedneho herectva. Štyria hlavný predstavitelia hrali svoje postavy viac než na úrovni. Obohatili svoje postavy o potrebnú emotívnosť, ktorá vychádzala z ich pohľadov a vytvorila tak skvelý odrazový mostík pre tvorcu, aby spravil situácie čo najuveriteľnejšie. To sa mu podarilo. Last night som veril každú jednú emóciu. V zásade musím povedať, že čo sa týka Knightley, tak po dlhom čase mala možnosť v nejakej úlohe zažiariť. Svojou detskosťou a eleganciou značne prevyšovala herecky všetkých zúčastnených, ale pritom s nimi dokázala krásne fungovať keď sa stretli v zábere. Pohľad na otázku nevery zo ženského a mužského pohľadu bol dobrý nápad, ktorý nemusel dopadnúť najlepšie, keby sa režisérovi nepodarilo vytvoriť potrebnú harmóniu medzi prostrediami a atmosférami. Toto ale nie je ten prípad. Po skončení, pri tom krásnom otvorenom konci, kde je vypovedané všetko a zároveň nič, som mal pocit, že som videl pekný, autorský film, ktorý síce neprináša nič nové, ale je robený poctivo a preto v ňom všetko funguje tak ako má. Plus Mansellova hudba v pozadí. Veľká spokojnosť s mojej strany. ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Každý to už někdy zažil, každý už někdy stál před otázkou mám a nebo nemám? Last Night je příjemně zahraný snímek o souboji vášně se svědomím jednotlivých aktérů. Kieru už od prvních pirátů zbožňuji na všechny způsoby, tady si střihla vážnější roli Joanny. Obehrané téma? Ano jistě. Důvěra a nevěra totiž provází lidstvo už od pradávna ... Příjemný film u kterého se leckdo zamyslí. * * * ()

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Na Last Night jsem se sel podivat kvuli hudbe Clinta Mansella, ktery nezklamal a se svym pianem opet kouzli. To samotne by stacilo na slusne hodnoceni a koneckoncu vic, nez prumerny vztahovy film jsem od toho stejne necekal. Nicmene s postupem casu to ziskava zajimave interpersonalni vypeti a otazku emocionalni vs. fyzicke nevery, ktera to spolecne s vybornou Keirou Knightley precijen nakopla kousek nad prumer. Ostatni v tymu uz byli ze slabsich soudku, Worthington je drevo a Eva Mendes je z meho pohledu jednoduse oskliva, takze jejich par pusobil tezce toporne, ale mozna to byl zamer jako protipol Keiry a jeji romanticke linky ve vyssich spiritualnich sferach. 7/10 ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (2)

  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)
  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)

Súvisiace novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (viac)

Reklama

Reklama