Reklama

Reklama

Bratia MacManusovi sa spoločne so svojím otcom ukrývajú v tichých írskych údoliach ďaleko od miest, s ktorými boli predtým spojení. Keď sa k nim však donesie zvesť o lúpežnej vražde obľúbeného kňaza, bratia sa vrátia do Bostonu, aby uskutočnili násilnú a krvavú výpravu za spravodlivosťou. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (199)

Eldrick 

všetky recenzie používateľa

Nechytla mě ani jednička, natožpak tahle natahovaná kaše bez pořádný zápletky. Jestli prvním dílem měl Troy Duffy co říct, o čemž se dá polemizovat, tak sequel vyznívá úplně zbytečně. A vzhledem k tomu, že měl na psaní scénáře 10 let, tak výsledek je žalostnej. Je tu vidět marná snaha o jakýsi GODFATHER přesah. Ale jedno plus to má, Julie Benz, byť je tu celkem zahalená a trapně přehrává, nebyla nikde jinde tak sexy. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Tomuto sa hovorí dvoječka. Od dvojok nemôžme očakávať, že budú rovnako úžasné ako jednotky, už to nie je originálne, ale stále je to bomba.Connor a Murphy sú opäť tu, sú nasratejší a opäť sa tešia z práce. Je to šialená dvojhodinová jazda, ktorú si brutálne užijete, z úžasným soundtrackom, neuveriteľne premyslenými scénami, ktoré vyrážajú dych a so svojským humorom, ktorý vás dostane do 5 min. Myslím, že aj trojku by som zniesla. Pokrvní bratia patria medzi filmy, ktoré sú úžasne zladené a divákovi, ktorý vie, do čoho ide ulahodia. Pre mňa 80%. Bola to PECKA! ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka mala aspon pochybnu myslienku nad ktorou sa dalo uvazovat. Dvojka ma len biednu pointu ku ktorej kym sa dopracujeme, tak musime vytrpiet neskutocnu nudu behom ktorej Duffy neuspesne variuje sceny z jednotky. Hlavni hrdinovia su stale nezaujimavi. Ale tentokrat tu prakticky uplne absentuje Dafoe a jeho nahrada, ktoru stvarnila Julie Benz je so svojim otrasnym prizvukom neznesitelna. O nieco lepsie dopadla nahrada mrtveho Rocca v podani Cliftona Collinsa Jr. Na jednej strane trochu otravne ale zaroven obdivuhodne pôsobi snaha obsadit vsetky postavy z jednotky. A je jedno, ci minule zomreli, alebo prezili. Dokonca aj legendarna mačka sa tu zase mihne. Prestrelky mi pripadali priemerne az nudne. Nakrocenie k tretiemu dielu sa snad nenaplni. Takze vysledkom je po kazdej stranke slabsie pokracovanie, ale pre fanusikov jednotky to snad za jedno pozretie stoji. 5/10. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Bál jsem se, že bude hůř. Jednička je hodně povedená a 20ti procentní rozdíl v hodnocení se musel promítnout. 10 let je na pánech znát, ale pouze co se vzhledu týče. Oba si to dávají velmi slušně i když na jejich mladší já prostě nemají. Vedlejší postavy nejsou nic moc, ale většinu času nenudí. Na agentku se mooc pěkně kouká. Celkově jde o čistý průměr a proto dávám 60 procent. Za jedno podívání to stojí. ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Pokracovaci prumernyho filmu, ze kteryho se postupem casu stal mensi kultovni snimek, pusobi presne jak by se dalo ocekavat - pokracovani po 10 letech v rukou kultovnich honicu ... teda milovniku originalu. Film je ve vsem horsi, ale ne o moc. Herci samozrejme zestarli a je to na nich videt.. na nekom vic, na nekom min, ale mame tu i novy cast v podobe pokracovatelu nahrazky za Rocca, malyho hitmana a samozrejme atraktivni milfky... teda detektivky. Bohuzel zapletka je dost slaba, resp. ma zajimave body, ktere se ale nedari Duffymu dobre propojit a ve filmu jsou proste nesmysle. Rocco byl citelne lepsi postavou nez Romeo (Collins Jr), Joe Yakavetta byl vtipnejsi nez Concezio Yakavetta (no name) a detektivka Bloomova (Benz, ale ne ta z porna) - no byla rozhodne hezci, nez Dafoe, ale tim to asi tak konci. Zpracovani filmu je vicemene identicke s predchozim dilem - akcni sceny, interaktivni vysetrovani atd, akorat tentokrat je tam o trochu vic akce a 'zabavy'. Hlavni padouch a odkryti minulosti jejich otce povazuji za jediny pozitivum. Celkove s hodnocenim trochu tapu, prvnimu filmu jsem dal 3* a tohle je horsi, ale neprislo mi to na 2*... pokud bychom meli desetibodovou skalu, tak by tohle bylo asi 5 a prvni film 6. Takze asi tak. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (7)

  • Slovo „fuck“ bylo použito 136krát. (HellFire)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadských mestách Toronto, Hamilton a Oshawa. (MikaelSVK)
  • SPOILER: V prvním filmu zemře 33 lidí, zatímco tady jich napočítáme 59. (HellFire)

Reklama

Reklama