Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa Mitchie Torres vráti do letného tábora Camp Rock, očakáva leto plné romantiky, zábavy a všetkého o hudbe, no namiesto toho zažije leto plné sklamania a napätia. Celé toto leto strávi populárna kapela Connect Three v Camp Rocku a tak sa Mitchie a Shane spolu stretávajú. Keď to Tess Tyler zistí, pochytí ju žiarlivosť. Bratranec Caitlyn Geller, Connor, je v Camp Rocku nováčik a chce zapadnúť. Tess má zlomyseľný plán a chce medzi Mitchie a Shanea postaviť Connora. Tess Connorovi sľúbi, že sa potom môže pripojiť k nej a jej partii a tak môže byť populárny. Podmienka však je, že sa Mitchie musí rozísť zo Shaneom. Connor s plánom súhlasí. Neskôr Caitlyn zistí, že rozchod Mitchie a Shanea je Connorova vina a Tess naňho všetko zvalí. (Tony DiNozzo)

(viac)

Recenzie (96)

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Úprimne som dosť prekvapený úrovňou tohto muzikálu. Mal som možnosť zhliadnuť aj Cam rock 1 a ten ma vôbec neoslovil skoro po žiadnej stránke, avšak jeho pokračovanie zdvihlo latku pekne vysoko. Dej bol skutočne nudný, primitívny a predvídateľný. To som aj v podstate čakal od snímky tohto typu. Nič prekvapujúce. Neobľubujem Jonas Brothers no Demi Lovato ma príjemne prekvapila. Veľké pozitívum vidím hlavne v skladách, textoch a hudbe, tie výrazne túto snímku ťahajú dopredu a na nich to celé stojí. Na prvej časti som sa presvedčil ako je to v muzikáloch tohto tipu dôležité. Skladby majú veľmi chytľavé melódie a dobré texty, no aj keď som nechcel podvedome som si ich nejako pospevoval. To ma až zarazilo, lebo inak je to primitívna snímka. Keďže sa to ale u mňa často nestáva a Lovato má naozaj dobrý hlas dávam nadpriemerné 4 hviezdičky. ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Nechcem byť zlý, ale je to jedna veľká nuda a označenie komédia si tento film nezaslúži. O nejakom herectve sa tu baviť nejdem, ale aspoň na Demi sa dá pozerať a pre baby samozrejme Jonas Brothers. Tanečná choreografia sa niekomu môže zdať zaujímavá, ale všetci sú až príliš zosynchronizovaní čo je nie vždy dobré a chcelo by to trochu organizovaného chaosu na pódiu. Hudobná stránka ma potešila viac, najmä tri skladby ma zaujali, ale stále je to film iba pre soft rockerov, o čom svedčí aj spev jedného z Jonasovcov pri jeho gitarovom vyznaní. Znelo mi to trochu ako od Chipmunkov. Inak mám podobné filmy rád. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Dan Berendsen, Karin Gist, Regina Hicks / Charaktery: Julie Brown, Paul Brown, Karin Gist, Regina Hicks | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Kevin Lafferty, Alan Sacks | Distribúcia: Disney Channel | Štúdio: Coin Flip Productions Ltd., Alan Sacks Productions || Neni to taká sračka, jak by sa napohľad mohlo zdať. Pubertálna neznášanlivosť naokolo voči úspešným teen kapelám často zamlží skutočnú umeleckú úroveň diela. Ako film to nie je žiadný nadpriemer, sám by som zaň dal tak za 2 päticípe, ale kapela hraje na úrovni, pesníčky sú fajn, a chorošky sú tiež nápadité. Dík bratovi, že ma k tomuto kusu doviedol, aby som si urobil objektívni obraz o Jonas-ovinách. Aj napriek príjemnému prekvapeniu to môj šálok kávi asi nikdy nebude. Ps: Je v tom filme jedna veľko-peratá dievčina, mohla by pouvažovať nad zmenou. I keď možno vtom tkvý tajomstvo jej úspechov :D 50% | HD, DD, EN DTS | ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

V podstatě se jedná o totožný počin, jakým byl první Camp Rock. Opět hromada teplých písniček, příjemná letní atmosféra, dětští herci hrají pořád stejně, tempo rovněž ujde. Příběh není nikterak složitý, do komedie tohoto typu je však plně dostačující. Nepatřím rozhodně mezi cílovou skupinu, nicméně přežil jsem to ve zdraví a s přimhouřením očí musím uznat, že pro teenagery to ve své době musela být ideální záležitost. 4/10. ()

odmocnina 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme je nádherný dej, na konci romatická scénka, hudba super, jednoducho po jednotke už nič horšieho nemohlo prísť. Viem, že tam nie je žiadny ten rock, ale sú tam aj pesničky, ktoré hrajú v mp3-kách aj ro rokoch vydania. Súhlas s dinozzo1990, Pompaj a úplne s Oňďo a ešte s lioncel. P.S.: nehodnotte to, ked ste to nevideli, dakujem. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (10)

  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)
  • 1 500 šťastných fanoušků bylo pozváno, aby se stali komparzisty ve scéně Camp Stars. (LUKICKK)
  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)

Reklama

Reklama