Reklama

Reklama

Mladomanželia sa vyberú na svadobnú cestu do Číny, kde navštívia vidiek práve v čase festivalu duchov, sviatku, počas ktorého si domáci uctievajú duše mŕtvych. Podľa miestnej legendy sa za splnu v siedmom mesiaci lunárneho kalendára otvoria brány pekelné a duše zomrelých putujú krajinou. Samozrejme že vzdelaní Američania sú tým nesmierne pobavení a to až do takej miery, že to dajú najavo aj navonok, čím pobúria domácich. Keď uprostred noci zmizne ich sprievodca a zanechá ich v neznámej pustatine, to čo pôvodne pokladali za nepodarený pokus o žart sa začne premieňať v tú najdesivejšiu nočnú moru ktorú doposiaľ zažili. (beso74)

(viac)

Recenzie (116)

Radiq odpad!

všetky recenzie používateľa

To byla teda kokotina. Úděsnej případ hororu, jak nemá vypadat. Nebylo tam nic vidět - buď tam byla tma nebo byl obraz rozmlženej nebo roztřesenej. A když už tam něco vidět bylo, tak ty potvory vypadaly jak družstvo nasranejch skibobařů v bílejch dresech nebo jak spermie, co měl Woody Allen v tom svym jednom filmu. No a k ději, to už vubec nemá smysl tady okecávat, protože tam bylo plno nesmyslů a kravin a prostě hruza. Hruza, z které šel strach. A to na tom byl ten největší horor. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Počas prvých desiatich minút sledovačky mi z tej kamery prišlo minimálne dvakrát zle. Odskočil som si po dva papierové sáčky, čo som minulý rok potiahol v lietadle vychytenej spoločnosti SkyEurope Airlines. Po pol hodine mi prestalo byť zle a začalo byť ešte horšie. To z tej navodenej atmosféry a tak som znova odbehol, tentoraz už po igelitku Tesco bez ventilačných dierok. Zbytočne. V druhom polčase už Sančéz nič plodného neponúkol. 60 percentíkov. ()

Reklama

JASON_X odpad!

všetky recenzie používateľa

Mám hodně rád horrory. Mám hodně rád východní Asii. Mám hodně rád Amy Smart. Ale jelikož zároveň bytostně nesnáším rozklepanou "autentickou" ruční kameru, byl jsem už od samého začátku tímhle filmem naprosto znechucený. A těžko pak můžu vnímat (a hodnotit) nějaký příběh a atmosféru a podobně, když mě už od prvního záběru nesnesitelně prudí a bolí zhovadile skákající obraz. A jako by toho nebylo dost, celý děj se odehrává v noci. Takže tmavý, vyzoomovaný a skákající obraz, fakt úžasný filmový zážitek. A to jsem měl takovou radost, když jsem tenhle film objevil... A tak moc se mi líbil jeho plakát... Po půl hodině jsem to vzdal a film proklikal jen abych se ujistil, že o nic nepřijdu. Odpad! nedávám často, ale jaké jiné hodnocení dát filmu, na který se opravdu nemůžu, NEDOKÁŽU koukat? / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Tento film chválím za: Rozjezd hned od prvních minut, zajímavou atmosféru a 2 dobré lekačky. Kdyby mé hodnocení v tuto chvíli končilo, dal bych filmu bez problému 60% - 70%. Jenomže... to, co předváděli kameramani, za to bych je umlátil. Protože na to se nedalo koukat. V klidnějších scénách to celkem šlo, ale jakmile byla nějaká akce, vypadalo to, jako by kameraman onanoval. Dojem z filmu šel rázem do kytek. Škoda, myslel jsem, že tvůrci mé oblíbené Záhady Blair Witch předvedou pěkný horor se vším všudy, ale kamera to celé totálně zazdila. 40% ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica bola naozaj kvalitná. Prostredie čínskeho vidieka prináša naozaj krásny manévrovací priestor pre rozvynunie zápletky okolo naozaj krvavej lokálnej povery. V konfrontácii zo západným cynizmom sa v prvej polovici film rozbieha naozaj sľubne avšak postupne začne neuveriteľne tápať a namiesto toho aby sa držal nastúpeného trendu tajomna a dusna vyrúti sa z niečím čo by som označil ako "zúfalý výstrel do tmy". Druhá polovica je tak nudná, miestami kvalitne nelogická a záver je už len predvídateľné vykúpenie. Škoda toho spracovania, niektoré nápady boli naozaj dobré. 60 % ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama