Reklama

Reklama

Mladomanželia sa vyberú na svadobnú cestu do Číny, kde navštívia vidiek práve v čase festivalu duchov, sviatku, počas ktorého si domáci uctievajú duše mŕtvych. Podľa miestnej legendy sa za splnu v siedmom mesiaci lunárneho kalendára otvoria brány pekelné a duše zomrelých putujú krajinou. Samozrejme že vzdelaní Američania sú tým nesmierne pobavení a to až do takej miery, že to dajú najavo aj navonok, čím pobúria domácich. Keď uprostred noci zmizne ich sprievodca a zanechá ich v neznámej pustatine, to čo pôvodne pokladali za nepodarený pokus o žart sa začne premieňať v tú najdesivejšiu nočnú moru ktorú doposiaľ zažili. (beso74)

(viac)

Recenzie (116)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Pár komparzistov z The Descent sa stratilo po natáčaní v číne, išli ich hľadať, a ked ich našli, tak si uvedomili, že im je ľúto tých peňazí za cestu, tak tam hned natočili toto. Úplne najlepšie akcie sú v jaskyni na záver filmu, ked hovno vidieť a pomaly sa z toho stáva lovestory filmík.Tomuto nezmaru nepomohlo ani moje úsilie vedúce ma k vytvoreniu si atmosféry, ked som to pozeral o desiatej večer a cez slúchatka KOSS ! ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Mladí pár,si vyšiel na svatobnu cestu.Zatiaľ u nich bola harmónia a úžívali si to.Idú k jeho rodine,ale zablúdia a dostanú sa na opustenú farmu,ktorá ale nebola tak opustená.Takto si asi svadobnu cestu nepredstavovali,je noc,sú na neznámom mieste a nejaké osoby ich napadajú a prenasledujú.Znie to atmosfericky a aj to je.Lebo pár krát som sa naozaj dosť zľakol,keď je klud a z ničoho nič,niečo vybehne.Atmosféru to malo dosť silnú,len škoda,že sa to celé odohrávalo v tme,tak som toho nevidel tak veľa.A tie temné osoby boli dobré spracované,aj keď bolo vidieť na nich veľa make upu,ale aj tak vedeli slušne navodiť strach.Pár vecí tam nedávalo logiku ani zmysel. ()

Reklama

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Počas prvých desiatich minút sledovačky mi z tej kamery prišlo minimálne dvakrát zle. Odskočil som si po dva papierové sáčky, čo som minulý rok potiahol v lietadle vychytenej spoločnosti SkyEurope Airlines. Po pol hodine mi prestalo byť zle a začalo byť ešte horšie. To z tej navodenej atmosféry a tak som znova odbehol, tentoraz už po igelitku Tesco bez ventilačných dierok. Zbytočne. V druhom polčase už Sančéz nič plodného neponúkol. 60 percentíkov. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Jestli teda někomu ta kamera přišla skvělá, tak mně teda rozhodně ne. Bylo to docela hrozný, navíc tma a rozkvedlaná kamera, to je vážně dvojka k pohledání. Dost často bylo vidět úplný kulový, v některých filmech to funguje skvěle, ale tady mě to časem začalo dost otravovat a začal jsem se díky tomu i nudit. K filmu samotnému, nebylo to ale nějaké hrozné, začátek vypadal nadějně, ale pak se objevila bledá "monstra" a k tomu ještě nějací zhulení Číňani a atmosféra šla do háje. Chvílemi bylo napětí velice slušné a zabijáci byly tajemní (Descent copyright), ale postupem času jsem se chtě nechtě začal nudit a závěrečné jeskynní rozuzlení, které mělo působit nejsilněji, jsem už skoro nevnímal. 45% ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

Mám rád příjemná překvapení. A to rozhodně Seventh Moon je. Film jsem sice registroval, ale plakát ve mně žádné naděje nevzbuzoval, a na trailer jsem ani nekoukal. Zkrátka další moderní videobéčko, jakých jsou tucty, říkal jsem si. Jak jsem se jen mýlil. Pochvalná zmínka kdesi na netu mě nahlodala a já to riskl. A dobře jsem udělal. Připravil jsem si kvalitní atmosféru- hluboká noc, sluchátka, blu-ray rip, a bylo zaděláno. Ten film je vážně dobrej. Krátká stopáž, žádná vata, v rámci doku stylu moc pěkná kamera a kurevsky hustá jízda téměř od začátku. Žaludek jsem měl sevřenej, srdíčko až v krku, nehty jsem si okousal. Tenhle úprk nočním čínským venkovem jsem si fakt užil. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama