Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

Procker odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolutně nesmyslný blábol. Nechápu, jak mohlo někoho vůbec napadnout něco takového natočit. Popisovat se mi tenhle film ani nechce, přijde mi zbytečné se tím zaměstnávat. Jenom musím říct, že nerozumím, proč ten černoch v Česku pořád žvatlal a neuměl pořádně vyslovovat a potom, když se příběh dostane do jeho vesnice v Africe, tak všichni obyvatelé vesnice normálně mluví, jenom on pořád žvatlá. Jeden z největších odpadů slovenské kinematografie, a filmů, které jsem kdy viděl. prostě odpad ()

infernet 

všetky recenzie používateľa

Když nám bylo patnáct, vybral kamarád zaručeně dobrej akčňák, na kterej můžeme jít do kina. Když ale Fontána běžela už půl hodiny, pochopil jsem, že reklamy už dávno skončily a ten vůl se špatně kouknul do programu. Seděli jsme mezi těma všema dvojcema zakouslýma do sebe jak tutoví buzeranti :-) To by nakonec nebylo až tak hrozný, trochu ostudy snesu, ale dodnes si pamatuju, jak hrozně mě ten film nudil. Navíc na konci devadesátých let žádný multikina nebyly (kor v Ústí nad Labem), takže šlo o normální večerní promítání od 20:00 a stejně nás v tom kině bylo dohromady dvacet i se šatnářkou a bábou, co trhala lístky. To asi o kvalitách filmu taky něco vypovídá... .Jedna hvězda za Evu, ale kdyby šla dát jen půlka, dám ji. ()

Reklama

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

12 rokov mi trvalo, kým som sa odhodlala pozrieť si Fontánu. Myslela som si, že zo špatného vínečka by za 12 rokov mohol byť aspoň dobrý vínny ocot. Nebol, len šťanky. Dušan Rapoš má pravdepodobne nejakú úchylku - v pravidelne sa opakujúcich cykloch ho niečo núti poškodiť čo najväčšie množstvo ľudských mozgov. Vybral si na to film, ten má široký rozptyl a jeho účinky sú trvalé - je toxický ešte aj po 12 rokoch. Hnus. ()

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Podle mě tahle kultovně tragická hudební trilogie zaslouží respekt - naprosto nevinná jednička... ve dvojce už Zuzana líže ve vězenských sprchách kriminálnici, je bez domova a chce se s ní strašně vyspat na kulečníkovým stole mafián Kramár, zaplete se s kamioňákem ze kterého je popstar a prodělá vraždu na vlastní oči. Tady ve trojce už je Zuzana vlastník baru pro Harleye, z Vápna je popstar a jedou jen tak na vdavky do Afriky... lepší než komiks, uznejte. Co se týče filmu samotného - docela normálka, na to jak jsem se těšil na nějakou příšernost soudě podle hodnocení tady. Romantická komedie jako taková je vyčerpaný žánr, takže si na co si stěžovat? Výprava filmu mě docela zaskočila, Slováci zamachrovali. Štval mě nesrozumitelný hlas Ibrahima Maigy, když už si nechám udělat nové zuby, naučím se s nima nejdřív mluvit (ve dvojce to bylo určitě lepší). ()

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

Dušan Rapoš jde točit romantickou komedii, přitom nezná hranice vkusu a nevkusu, dokonce ani neví, v jaké situaci člověk projevuje jaké emoce. Neví zkrátka zřejmě vůbec nic o tom, jak by měl dobrý film vypadat. Už i jeho první díl byl celkem bída, ale vedle tohoto snímku by si skoro zasloužil nálepku klasika. Mizerní herci, mizerná hudba, ještě, že to mělo alespoň nějaký děj. Toto je jeden z takových těch typicky špatně natočených filmů, které tady na ČSFD sklízejí nechvalné ohlasy a velmi nízká hodnocení. Právem. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené