Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

Cervenak odpad!

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia sa desia tajomných nočných hlasov v lesoch a starých domoch s nejasnou minulosťou. Iných prenasledujú hlasy v ich mysliach, prikazujúce im zobrať do ruku ostrý nôž a začať sekať ľudské mäso... Mňa dodnes desí šušľanie Maroša Kramára, ktorý z nepochopiteľných dôvodov dabuje Ibiho Maigu v tejto neznesiteľnej (a navyše dosť drahej) megasračke s otravnou ústrednou odrhovačkou. ()

Triple H odpad!

všetky recenzie používateľa

Dušan, Dušan. Takto veru nie. Jednotka v phode komédia pre mladých, dvojka relatívne snaživý porevolučný pokus o thriller (hoci dnes už film vyznieva dosť smiešne), ale to čo na vás absolvent VŠMU Rapoš rozbalí v treťom dieli- na to vás nepripraví nič. Teda- ak je pre vás dennodennou zábavou hltanie argentínskych telenoviel, ste doma. Kramár dabuje Maigu? Alessandro Coari je kto? Absolútne nechápem ako si Rapoš mohol myslieť, že toto je dobrý nápad. A možno si chcel len urobiť výlet do Afriky a potreboval na to zámienku a peniaze. ()

Reklama

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Třetí Fontána opravdu dopadla na samotné dno a zoufale se mi nelíbila už před těmi 20 lety. Zuzana se stále kamarádi s Vápnem a vydá se s ním do Afriky předstírat jeho ženu, aby se nemusel ženit, což všek v mnohoženské komunitě není problém (vážně je to nenapadlo?). Přestože se ona zamiluje do jiného a on do své nové ženy, všichni mlčí... Ten film je jedno obrovské WTF. Všichni mluví česky včetně afrických domorodců a postav které mluvily slovensky. Filmem se potácí Labuda s výrazem co tu proboha dělám. Ibrahim Maiga hraje "Vápno" ale přitom i sám sebe, tj. úspěšného zpěváka a zpívá své "hity". Odpudivá televizní "africká" výprava, příšerný harlekýnovský scénář a herecké výkony jak z Ulice. A nezachrání to ani muzika, většinu tvoří instrumentálky, sranda písničky, Maigovy popěvky či zapomenutelné songy od Barbary co se hitem nestaly ani omylem. 1* tak jen za i potisící překrásnou Vodu čo ma drží nad vodou... kde se tak úžasná písnička vzala v tak sračkovém filmu je mi záhadou. ()

clemo odpad!

všetky recenzie používateľa

Zrovna na to koukam a musel jsem zapnout csfd a ulevit si. A jak vidim, nejsem jediny se svym nazorem. Tohle nelze zanrove zaradit, neni to dokument, neni to inscenace, neni to telenovela. Otresna kamera, otresny strih, pribeh jako by ho napsalo retardovane dite, jedine vhodne oznaceni je "slatanina". ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama