Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Vôbec to nie je taký extrém, na aký som sa tešil. Oproti veľkohubej, nadupanej, amatérskej a katastrofálne zahratej dvojke je toto len taká scenáristicky neschopná nuda s príjemnou kamerou a atmosférou Afriky. Čakal som na absurdné dialógy, aké zo seba sypal Paľo Habera, no dočkal som sa celkom kóšer filmu s chabým dejom a ešte chabejším scenárom, kde sa zvraty dejú tak, že sa niečo strašné udeje a v ďalšej scéne to rozlúštia. Najväčším WTF tak ostáva to, že Ibrahim Maiga hrá Ibrahima Maigu a že Ibrahima Maigu dabuje Maroš Kramár. ()

anli 

všetky recenzie používateľa

Treti pokracovani muzikalove komedie,kde uz druhy dil nestal za nic,tentokrat v Africe,coz je paradoxne jediny klad filmu.Herci ani moc hrat nemusi,i kdyz Eva Vejmelkova se snazi,divaci sleduji exteriery v Africe a poslouchaji vcelku prumerne songy.Ze to neni vlastne o nicem,nebo mozna na jednu bakalarskou povidku si uvedomi az na konci.Velmi slabe fontanovych 10% za Evu a za Afriku.Ctyrku beru jedine v Antarktide! ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Peklo. Nočná mora z Elm Street 4 je oproti tomu nič. Zhmotnenie vašich najhorších snov. Tých, v ktorých vás naháňa psychopatický magor so sekerou a vám vypovedajú poslušnosť nohy. Toto ak by videl niekto z Európskej únie, nemilosrdne, nekompromisne a bezprecedentne nás vylúčia z EÚ. Fontána pre Zuzanu 3 by mala byť trestná. Dušan Rapoš je jeden z najhorších slovenských režisérov, Vejmělková je asi taká herečka ako ja (čiže žiadna) a obskúrnym vrcholom je Ibrahim Maiga (dabovaný Marošom Kramárom!), ktorý tu absurdne hrá v podstate sám seba (takže je otázne, či hrá toho istého chlapa, ako v dvojke, kde pokiaľ viem nehral sám seba). Režisér ho bizarne skombinoval s Mariánom Labudom, ktorý sa po pľace premáva v trenkách a jeho scénam dominujú bradavky. Na ne kameraman robí riadne detailné zábery. Stokrát detailnejšie, než by ste chceli. K tomu akýsi zameniteľný taliansky herec (?) s imidžom vyhasnutej pornohviezdy (dabovaný Matejom Landlom, ktorý mu fyzicky nemohol byť vzdialenejší). Jednotka je sídlisková klasika s kultovým soundtrackom, WTF dvojka má aspoň fackujúcu Ružičkovú, Haberu a kamióny, ale trojka nemá nič. Len elánovský megahit "Voda, čo ma drží nad vodou". Vysvetlí mi niekto jej text? Voda, čo ma drží nad vodou? Mám tomu rozumieť tak, že existuje voda, ktorá sa môže nachádzať vo vode? Viem, že v oceánoch existujú rieky, ale o tomto som ešte nepočul. Prirátajte si k tomu škaredú, miestami až televíznu africkú výpravu a scenár, ktorý je natoľko zlý, až ma to fascinuje. ()

Cervenak odpad!

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia sa desia tajomných nočných hlasov v lesoch a starých domoch s nejasnou minulosťou. Iných prenasledujú hlasy v ich mysliach, prikazujúce im zobrať do ruku ostrý nôž a začať sekať ľudské mäso... Mňa dodnes desí šušľanie Maroša Kramára, ktorý z nepochopiteľných dôvodov dabuje Ibiho Maigu v tejto neznesiteľnej (a navyše dosť drahej) megasračke s otravnou ústrednou odrhovačkou. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Bohové už zase šílí. Alespoň trochu zajímavý je fakt, že každý díl je žánrově úplně něco jiného. Po romantickém sídlištním dramatu a akčnější dvojce čistá rádobykomediální kýčoidní předvídatelná romantika v exotickém hávu. To si Rapoš s Vejmělkovou večer pustili Cestu do Ameriky a řekli si, že to zkusí obráceně. Kvalitativní sešup je neoodiskutovatlený. První a třetí Fontána se od sebe liší v těch nejkrajnějších bodech spektra. Nebe a dudy. Voda a oheň. Noc a den. Nic od sebe vzdálenějšího snad nemůže existovat. Tohle je z části reklama na (otřesného) Ibrahima Maigu z části propagační exotické video nějaké cestovky. Na druhou stranu jsem to ale po všech těch odpadech a komentářích čekal ještě mnohem horší. Není to nic zcela nekoukatelného. Dá se to přežít bez úhony. Jednu hvězdičku za tu Afriku a půlku za Evu, protože když zrovna nemluví, je pořád radost pohledět. 1.5* ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)
  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)

Reklama

Reklama