Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Podle mě tahle kultovně tragická hudební trilogie zaslouží respekt - naprosto nevinná jednička... ve dvojce už Zuzana líže ve vězenských sprchách kriminálnici, je bez domova a chce se s ní strašně vyspat na kulečníkovým stole mafián Kramár, zaplete se s kamioňákem ze kterého je popstar a prodělá vraždu na vlastní oči. Tady ve trojce už je Zuzana vlastník baru pro Harleye, z Vápna je popstar a jedou jen tak na vdavky do Afriky... lepší než komiks, uznejte. Co se týče filmu samotného - docela normálka, na to jak jsem se těšil na nějakou příšernost soudě podle hodnocení tady. Romantická komedie jako taková je vyčerpaný žánr, takže si na co si stěžovat? Výprava filmu mě docela zaskočila, Slováci zamachrovali. Štval mě nesrozumitelný hlas Ibrahima Maigy, když už si nechám udělat nové zuby, naučím se s nima nejdřív mluvit (ve dvojce to bylo určitě lepší). ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Vôbec to nie je taký extrém, na aký som sa tešil. Oproti veľkohubej, nadupanej, amatérskej a katastrofálne zahratej dvojke je toto len taká scenáristicky neschopná nuda s príjemnou kamerou a atmosférou Afriky. Čakal som na absurdné dialógy, aké zo seba sypal Paľo Habera, no dočkal som sa celkom kóšer filmu s chabým dejom a ešte chabejším scenárom, kde sa zvraty dejú tak, že sa niečo strašné udeje a v ďalšej scéne to rozlúštia. Najväčším WTF tak ostáva to, že Ibrahim Maiga hrá Ibrahima Maigu a že Ibrahima Maigu dabuje Maroš Kramár. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Peklo. Nočná mora z Elm Street 4 je oproti tomu nič. Zhmotnenie vašich najhorších snov. Tých, v ktorých vás naháňa psychopatický magor so sekerou a vám vypovedajú poslušnosť nohy. Toto ak by videl niekto z Európskej únie, nemilosrdne, nekompromisne a bezprecedentne nás vylúčia z EÚ. Fontána pre Zuzanu 3 by mala byť trestná. Dušan Rapoš je jeden z najhorších slovenských režisérov, Vejmělková je asi taká herečka ako ja (čiže žiadna) a obskúrnym vrcholom je Ibrahim Maiga (dabovaný Marošom Kramárom!), ktorý tu absurdne hrá v podstate sám seba (takže je otázne, či hrá toho istého chlapa, ako v dvojke, kde pokiaľ viem nehral sám seba). Režisér ho bizarne skombinoval s Mariánom Labudom, ktorý sa po pľace premáva v trenkách a jeho scénam dominujú bradavky. Na ne kameraman robí riadne detailné zábery. Stokrát detailnejšie, než by ste chceli. K tomu akýsi zameniteľný taliansky herec (?) s imidžom vyhasnutej pornohviezdy (dabovaný Matejom Landlom, ktorý mu fyzicky nemohol byť vzdialenejší). Jednotka je sídlisková klasika s kultovým soundtrackom, WTF dvojka má aspoň fackujúcu Ružičkovú, Haberu a kamióny, ale trojka nemá nič. Len elánovský megahit "Voda, čo ma drží nad vodou". Vysvetlí mi niekto jej text? Voda, čo ma drží nad vodou? Mám tomu rozumieť tak, že existuje voda, ktorá sa môže nachádzať vo vode? Viem, že v oceánoch existujú rieky, ale o tomto som ešte nepočul. Prirátajte si k tomu škaredú, miestami až televíznu africkú výpravu a scenár, ktorý je natoľko zlý, až ma to fascinuje. ()

Triple H odpad!

všetky recenzie používateľa

Dušan, Dušan. Takto veru nie. Jednotka v phode komédia pre mladých, dvojka relatívne snaživý porevolučný pokus o thriller (hoci dnes už film vyznieva dosť smiešne), ale to čo na vás absolvent VŠMU Rapoš rozbalí v treťom dieli- na to vás nepripraví nič. Teda- ak je pre vás dennodennou zábavou hltanie argentínskych telenoviel, ste doma. Kramár dabuje Maigu? Alessandro Coari je kto? Absolútne nechápem ako si Rapoš mohol myslieť, že toto je dobrý nápad. A možno si chcel len urobiť výlet do Afriky a potreboval na to zámienku a peniaze. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené