Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

kubilov 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se vůbec konat nemuselo, kromě toho, že nám převádí dobrodružství Knight Ridera do zhruba o čtvrtstoletí pozdější doby je to prakticky to samé jako v původní sérii. Špatného herce nahradili ještě horším, alespoň, že Deanna Russo to docela zvedá a K.I.T.T je jako Ford Mustang naprosto k sežrání! ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím po shlédnutí části nějakého dílu. Vydržel jsem to do první reklamy a potom jsem to vypnul. Naprosto otřesné triky snaží se to tady o totální sci-fi pekelné technologie a vymoženosti, ale je to uděláno tak graficky špatně, že to vypadá naprosto směšně a amatérsky. To i snad lepší triky má 16 let starý seriál podobného zaměření - Zmije. To mě nejvíc rozčiluje a totálně mě to odradilo. K tomu přidám absolutně nereálné ( a to i na takový typ seriálu) věci a sbohem. S původním Knight Riderem se to nedá absolutně srovnávat. Ten mě své osobité kouzlo. Hvězdu dávám za to, že jsem neviděl ani jeden celý díl, tak možná to je lepší. Ale co jsem viděl, tak to teda ne! Howgh! ()

Reklama

Skleni 

všetky recenzie používateľa

Neni to zas tak strašné. Neni to ono samozrejme, lebo už je trochu blblé brať auto ako zbraň proti zločinnosti, keď všade sú už vyspelejšie, no prinajmenšom "poľudštenejšie" roboty. Aspoň čo sa týka tvaru:). Ale je to pozeratelné a niekedy aj dobré. Najmä taká Deanna Russo je velmi pozeratelná:) 55% ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Je jasné že Knight Rider mal ostať tam kde vznikol, teda zakonzervovaný v sude s haringami v 80-tych rokoch 20 storočia. Pôvodný seriál bola naivná konina s hovoriacim autom a jeho playboyským šoférom a nech si o Haselhoffovi myslí kto chce-čo chce bol to skrátka jedinečný unikáť ktorého nejaký nímand s herkulovsky mocnou sánkou nemôže tromfnúť aj keď bol podľa všetkého vojnovým veteránom už na strednej škole keď cez prázdniny miesto brigády vo fastfoode bojoval v Iraku za demokraciu pre arabáčov. K.I.T.T bol vo svojej dobe zázrak z ktorého aj mne padala sánka, lenže dnes v dobe technologických zázrakov už auto s radarom a katapultovacími sedadlami samozrejme nikoho neohromí. Autori seriálu tak museli mocne pritlačiť na sekeru a urobili z neho maskovacieho transformera schopného ovládať na diaľku akúkoľvek elektroniku. Bolo to však prd platné a paradoxne platí že primnoho zázračných schopností je K.I.T.Tova smrť. Jediné čo nevedel bolo asi lúskať orechy zubami ako Marfuška a aj tak má z toho hovno lebo to nikoho moc nezaujalo. Platonická naivita starého seriálu samozrejme musela zmiznúť a bola nahradená modernou pseudo realistickosťou ktorá však fatálne zlyháva a necháva akurát dojem úplne zbvytočnej námahy ktorá vôbec nestála zato. Pochváliť musím len modernú úpravu klasickej znelky ktorá sa podarila, inak nudááááááááá...ááááá...zíííív. ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Originál je len jeden, ale remake je v tesnom závese. Nebudem klamať, najzaujímavejší je pre mňa Mustang a Smith Cho spolu s Deannou Russo. Ale nový KITT má v sebe ten istý vtip čo starý a nový Michael tiež v ničom nezaostáva. Oceňujem, že tvorcovia sa snažia vysvetliť na akom princípe KITT funguje, napr jeho samoriadenie za pomoci GPS(niečo podobné skúša Volvo) alebo jeho nezničiteľnosť za pomoci nanočastíc alebo nanobotov, presne neviem. Znovu niečo čo reálne funguje, hoci zatiaľ nie až na takej vysokej úrovni. Úvodný pilot bol dostatočne zaujímavý, aby som pri seriály vydržal. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)
  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama