Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

zabro odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejvis srackoidni serial co jsem videl. Puvodni serial je oproti tomuto skvost. Tady natocili asi jen jeden zaber jak vyjizdi z letadla a porad ho cely dil opakuji. Premena auta vypada udelane po domocku nekdy v "garazi". Hudba zvolena jako podton je otravna. Misto aby to tu dannou scenu poradne podkreslilo, tak misto toho se stane opak a z vazne sceny, kde jde lidem o zivot se stane komedialni scena. Nevim proc jsem na to koukal. Ted se za to mlatim do hlavy :-) ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Docela se mi líbí to, že tvůrci zachovali onu typickou béčkovost seriálu (nevím, zda to byl přímo záměr), ale nutno dodat, že jak s klady, tak zápory. Zůstala naivita, nelogičnosti a díry ve scénáři, na druhou stranu byly citlivě zachovány KITTovy hlášky, ucházející akce, svým způsobem i zábavnost. Dá se říct, že i herci byli vybráni uvážlivě a jsou mi vesměs sympatičtí, hlavně tedy Deanna Russo. Jsem optimista a věřím, že nějaký potenciál tam je a že bude maximálně využit i díky dnešním moderním technologiím. Uvidíme, jestli se Michael vyseká v první zatáčce nebo dojede do cíle bez škrábance a v plném lesku. UPDATE: Po několika slabších dílech z prostředka série přišly zajímavější a zábavnější díly, takže za první sérii dávám nakonec smířlivých 55%. ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

--- PRVNÍ SÉRIE --- Prvního Knight Ridera jsem jako malý zbožňoval a i přestože si ho už moc nepamatuji, rozhodl jsem se podívat na novodobý remake, který rozhodně není tak špatný, jak by se mohlo z pohledu ČSFD hodnocení zdát. Chabých 37% si KITT rozhodně nezaslouží. Nový KR ale na první pohled zaspal dobu. Seriál je těžce béčkový a funkce superauta jsou vyhnané až do absurdna. Možná ale právě proto jsem se u seriálu tolik bavil, protože se jedná o splněný sen každého malého kluka. Našláplá rocková hudba, hezký holky, pubertální a decentně sexistický humor, naleštěná cynická mluvící kára a sehraný tým s pohodovým Mikem Traceuerem aka Knight Riderem v čele. Rozhodně nečekejte inteligentní show s propracovaným scénářem. Knight Rider je béčková, ale 100% zábavná seriálová jednohubka, ve které se přenesete zpátky do zlatých osmdesátých let. Škoda, že se jsme se nedočkali druhé série. Hodnocení seriálu: 4/5 ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Je jasné že Knight Rider mal ostať tam kde vznikol, teda zakonzervovaný v sude s haringami v 80-tych rokoch 20 storočia. Pôvodný seriál bola naivná konina s hovoriacim autom a jeho playboyským šoférom a nech si o Haselhoffovi myslí kto chce-čo chce bol to skrátka jedinečný unikáť ktorého nejaký nímand s herkulovsky mocnou sánkou nemôže tromfnúť aj keď bol podľa všetkého vojnovým veteránom už na strednej škole keď cez prázdniny miesto brigády vo fastfoode bojoval v Iraku za demokraciu pre arabáčov. K.I.T.T bol vo svojej dobe zázrak z ktorého aj mne padala sánka, lenže dnes v dobe technologických zázrakov už auto s radarom a katapultovacími sedadlami samozrejme nikoho neohromí. Autori seriálu tak museli mocne pritlačiť na sekeru a urobili z neho maskovacieho transformera schopného ovládať na diaľku akúkoľvek elektroniku. Bolo to však prd platné a paradoxne platí že primnoho zázračných schopností je K.I.T.Tova smrť. Jediné čo nevedel bolo asi lúskať orechy zubami ako Marfuška a aj tak má z toho hovno lebo to nikoho moc nezaujalo. Platonická naivita starého seriálu samozrejme musela zmiznúť a bola nahradená modernou pseudo realistickosťou ktorá však fatálne zlyháva a necháva akurát dojem úplne zbvytočnej námahy ktorá vôbec nestála zato. Pochváliť musím len modernú úpravu klasickej znelky ktorá sa podarila, inak nudááááááááá...ááááá...zíííív. ()

R´Hell 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem po prvním dílu měla chuť napsat - Knight Rider - legenda pohřbena, ale s druhým dílem jsem si to bůhvíproč rozmyslela. Ani staré originální díly tohoto seriálu neoplývaly kdovíjakou kvalitou, ale měly něco, co přitahovalo diváky k obrazovce, možná něco na tom Davidu Hasselhoffovi bylo (komentář uživatele tron - charisma? :)). A když ne na něm, tak možná něco na tom starém KITTovi. Herci v Legendě se vrací by se mohli k potěšení všech raději vrátit k modelingu. Absolutně nevěrohodný a naprosto nelogický seriál zabíjí i pitomé dialogy. Legenda se vrací se nikdy žádnou legendou nestane, na rozdíl od svého předchůdce, který okouzlil minimálně každé druhé dítě. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama