Reklama

Reklama

Nech vojde ten pravý

  • Česko Ať vejde ten pravý (viac)
Trailer

Los Alamos, Nové Mexiko. Dvanásťročný Owen (Kodi Smit-McPhee) je osamelý chlapec, ktorého v škole šikanujú a doma zanedbávajú rodičia pred rozvodom. Onedlho sa do susedstva prisťahuje dievča v rovnakom veku, spolu so starším mužom, zrejme svojím otcom. Dievča sa predstaví Owenovi ako Abby (Chloë Grace Moretzová) a oznámi mu, že nemôžu byť priateľmi. Napriek tomu sa v noci stretávajú alebo komunikujú cez stenu morzeovkou. Ale aj to len v noci... Owen tuší, že záhadná Abby nie je obyčajné dievča a skrýva nejaké desivé tajomstvo. Aj napriek tomu sa však neustále zbližujú a Abby sa stane Owenovou dôverníčkou. Chlapca neodradia ani záhadné a nevyjasnené vraždy, ku ktorým dochádza v blízkom okolí. Možno už tuší, že sa skamarátil s mladou upírkou, ktorá žije v utajení so svojím strážcom a opatrovníkom. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
02:14

Súvisiace novinky

Režisér Batmana chystá nový horor

Režisér Batmana chystá nový horor

07.12.2020

Matt Reeves má momentálně plné ruce práce s jeho Batmanem, který nakonec do kin (a zjevně i na streamovací službu HBO Max) dorazí až v roce 2022. Nicméně mezitím se tvůrce hodlá věnovat také produkci… (viac)

Chloe Moretz je divná

Chloe Moretz je divná

26.09.2010

Přesněji řečeno Divná Emily. Postava se poprvé objevila v roce 1991 jako maskot pro oblečení od firmy Cosmic Debris, záhy poté se ale gothic dívenka stala hrdinkou úspěšné komiksové série… (viac)

Hit Girl si opět brousí čepele

Hit Girl si opět brousí čepele

02.08.2010

A nejen pro pokračování Kick-Ass s podtitulem Balls to the Walls. Chloe Moretz zanedlouho uvidíme jako upírku v hororovém remaku Let Me In, poté si zřejmě zahraje v survival thrilleru The Rut. Ten… (viac)

Novinková smršť

Novinková smršť

27.09.2008

Johnny Depp v dalším trháku od Bruckheimera, upírský horor od tvůrce Monstra a úmysly slavného scenáristy Shanea Blacka (ano, otřeme se i o Smrtonosnou zbraň 5). To všechno v dnešní vydatnější náloži… (viac)

Reklama

Reklama