Reklama

Reklama

Honba na čarodejnice

  • Slovensko Hon na čarodejnice (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Výpravný film rozpráva príbeh hrdinského križiaka Behmana (Nicolas Cage) a jeho najbližšieho priateľa Felsona (Ron Perlman). Po desaťročiach boja sa vracajú do vlasti, ktorú nachádzajú zdevastovanou morom. Cirkevní hodnostári sú presvedčení, že za katastrofu je zodpovedné dievča obvinená z čarodejníctva, a preto dvojica hrdinov dostane rozkaz, aby ju dopravili do vzdialeného kláštora. Tu sa má údajná čarodejnica podrobiť prastarému rituálu vyháňania diabla. Vydávajú sa teda na strastiplnú cestu, ktorá je skúškou ich síl a guráže a počas nej tiež odhalí dievčaťa temné tajomstvo ... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (1 059)

Ruut 

všetky recenzie používateľa

No v podstatě hodně podobné jako Solomon Kane a podobně zbytečně zabité. Tzn - strašně moc bláta, hnijících mrtvol, hnisu, hnijících mrtvol ... hnisu, hnijících mrtvol ... a obtloustlý Nicolas Cage, který se tváří jako by právě dostal nabídku natáčet hned novou trilogii svého hvězdného filmu Rituál (chápej jako by mu opět ulítly včely). P.S. Duel Hellboy vs. Ďábel je cool. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Komentář obsahuje SPOILER. Na to, jak byl tento film opěvovaný do všech stran mě zase tolik nezaujal. Akce střídala nudu a tak pořád dokola. Čekal jsem trošičku více akčnosti, hlavně na závěr filmu, který se mi zdál poměrně chabý, ale ne zas tak špatný. Kdybych byl démon, tak bych se nezdržoval se smrtí Behmana povídáním o knize, udělal bych to stejně rychle jako s Felsnem. Do poslední chvíle jsem ale neměl tušení, že by se z dívky mohl vyklubat právě démon. Závěr filmu byl prostě nepředvídavý a tak to má být. ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Lze Senovi opravdu vyčítat některé do očí bijící nedostatky, když jde ze snímku jasně poznat, že byl natočen zejména z lásky k divákům? Tahle fantasy s Nicem Cagem je nádherně béčková jízda, která nemůže urazit (nebo dokonce znechutit) snad nikoho. Hercovy pověstné příčesky jsou sice již tak ohrané, že samotný první záběr na Cage vyvolá salvu smíchu, ale je to opravdu jen na chvíli... Pak už se putuje napříč středověkou krajinou temnými lesy a krásnými dolinami, sem tam se povede nabušená akční scéna nebo lekačka, a než se jeden naděje, přijde finále. Finále, které mi až na slabší triky vůbec nevadilo - naopak. P.S. Úvodní prostřihy na rozličné bitevní události jsou velmi nápadité. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $24,827,228Tržby Celosvetovo $91,627,228Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,709,614Tržby za predaj DVD v USA $7,622,192║ Ako neškodná "béčková" oddychovka fajn ale to fakt od toho nemôžete čakať absolútne nič, lebo v konečnom výsledku je to dosť príbehovo uletená fantasy a to ako hrom, Nicolas Cage celkom újde, rutinná réžia Dominica Sena až tak nevadí. /50%/ ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|Scenár: Bragi F. Schut | Hudba: Atli Örvarsson | Produkcia: Roven&Gartner/Relativity Media | Rozpočet: 40 miliónov $ | Už zo začiatku bolo cítiť, že sa bude jednať o jednoduchší scenár, s menším rozpočtom a z toho vyplývajúc aj s chudšiou výpravou. Lenže: Stredná pasáž filmu, tojest hlavne preprava "čarodejnice" je neskutočne atmosferická, miestami až kvalitne hororová, a to aj vďaka exteriérom tajupných Transylvánskych destinácií. Viac než pólka tvoriaceho tímu filmu je maďarsko-rakúsko-česko-slovensko-švédska, čo znamená že okrem kostímov, digitálnych efektov a hlavných predstaviteľov je to rídze európska produkcia. Oddychovka na jedno videnie s pekným sountrackom. |Videno v Palace Cinemas Praha, 13.1.2011| ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (30)

  • Film sa natáčal v Pule, na myse Kamenjak (Chorvátsko), Innsbrucku, Leobendorfe, Sankt Koloman, St. Johann im Pongau, pohorie Totes Gebirge, jazerá Seewaldsee a Traunsee (Rakúsko), v Budapešti, Etyek, Pomázie (Maďarsko) a Shreveport (Louisiana, USA). (Arsenal83)
  • Snímek byl původně označen ratingem přístupnosti PG-13, což autory přimělo k úpravám. Asociace (MPAA) však ani poté neslevila a rating filmu zůstal. (Terva)

Súvisiace novinky

Nicolas Cage a mor

Nicolas Cage a mor

23.09.2008

Všimněte si, prosím, že jsme se zachovali taktně a nenapsali jsme „Nicolas Cage JE mor“. A že bychom si to vzhledem k jeho momentální aktivitě a celkové kvalitě jeho filmů z poslední doby mohli… (viac)

Reklama

Reklama