Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (93)

iamek 

všetky recenzie používateľa

Stejně kvalitní jako první díl. Gore efekty jsou luxusní a nejvíce mě pobavilo dosti šílená šuka*í scéna. Adam Green celkově má dobré gore nápady. Za zmínku stojí třeba asi dvoumetrová motorovka nebo krásná jízda půlky hlavy po stole. Takové filmy vyhledávám a po dlouhé době jsem z hororovou komedií spokojen. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Do bažín sa vracia Marybeth tentokrát v spoločnosti ostrieľaných lovcov, aby sa im konečne podarilo Victora Crowleyho poraziť a bažiny očistiť. Marybeth netuší, že skutočný plán reverenda Zombieho je však trochu iný a počíta zo stratami...Druhé pokračovanie bohužiaľ Adam Green spravil príliš seriózne a tak v porovnaní s prvou časťou ubudol humor a Hatchet 2 určite nieje tak skvelý horor aby v divákovi zanechal nezabudnuteľný dojem. Veľká škoda, že sa vytratila satira, pretože takto sa stal film klasickým béčkovým hororom, k tomu všetkému podpriemerným. 50%. ()

Reklama

JAn 

všetky recenzie používateľa

Fuck you! Slabší, ale rozhodně ne špatné. Greenův Victor Crowley se vrací s dalším nadmíru zábavným gorefestem plným poctivé animatroniky, buranským humorem, brakovou mytologií a po dlouhých letech konečně důstojnou rolí pro Tonyho Todda. To vše v přiměřené stopáži. Nekompromisní svižné béčko, které si na nic nehraje. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

dubinak odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je přesná ukázka hnusu fialovýho. Jednička se ještě dala unést, ne snadno, ale dala. Toto už je jen stále se opakující břečka, která vede odnikud nikam, je naprosto stejného rázu jako předchozí díl a nenabízí absolutně nic. Ani hlavní hrdinka s jedním nepohyblivým obočím není s to udělat jakýkoliv opěrný bod a mně nezbývá nic jiného, než tohle poslat s láskou do komunálu. O Crowleym a případném humoru už tu ani nemluvím. Fuj fuj. Na trojku už se vážně neodvažuju podívat. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • V 60 kinách USA a Kanady sa dostala do kín nezostrihaná verzia tohto filmu. Väčšina kín nemala ani tušenia o miere násilia vo filme, a tak do konca premierového víkendu bolo v drvivej väčšine z nich premietanie ukončené. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama