Reklama

Reklama

Americký prezident a britský premiér chcú ísť do vojny, ale nie všetci s tým súhlasia. Napríklad britský minister Foster je zástancom mieru, keď však nechtiac podporí vojenskú akciu v televízii, odrazu získa vo Washingtone množstvo nových priateľov. Keď sa mu však podarí v USA spojiť s tými správnymi ľuďmi a jeho pobočníkovi sa podarí dostať do postele tú správnu stážistku, možno ešte dokážu vojnu zastaviť. (STV)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (126)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jistě, pane ministře, verze s hvězdičkou. Nadává se tu prakticky pořád a všude a najít tu větu, kde se neobjeví alespoň jednou slovíčko "fuck", je docela problém. Ale zároveň je to naprosto fantastická satira odhalující náhled za oponu jak britské, tak americké administrativy na pozadí hrozícího válečného konfliktu na Blízkém východě. Herci do jednoho vynikající, ale všem jim jednoznačně vládne naprosto jedinečný Peter Capaldi v roli ředitele pro komunikaci Malcolma. 100% ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

„Jestli se to stalo nebo ne, není důležité. Je to pravda!“ Přirozené popírání nepopiratelného dělá mému vrozenému cynismu velkou radost a stejně tak svižné přetavení protiválečných argumentů v neotřesitelné důvody k vyhlášení války. Tedy baví mne to ve filmu, ale ve skutečnosti se mi z těchto standardních postupů zvedá kufr. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Teraz po filme neviem, či tento inteligentný anglický humor je na mňa príliš a nestačím na to, alebo chyba nie je u mňa. Možno som nemal očakávať niečo ako Dr. Strangelove, hoci podoba tu bola. Tento film funguje v jednotlivých scénach a hláškach, ale ako celok ma neoslovil a z vojny som nemal také obavy, ako som mal u Kubricka. Jediný zapamätania hodný moment bol Výbor pre plánovanie budúcnosti. –––– Aby sme mohli kráčať cestou mieru, musíme byť pripravení vystúpiť na horu konfliktu. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Autenticky sa tváriaca dokumentárna paródia na vzťahy v najvyšších politických kruhoch. In the Loop je korenistá satira, ako u Britov býva dobrým zvykom, ktorá má šťavnaté postavy a hlášky s nábehom na kultovosť. Malcom Tucker v podaní Petra Capaldiho je ako odistená bomba a pri niektorých jeho "výbuchoch" mi od rehotu takmer tiekli slzy. Bohužiaľ, film ako celok a jeho príbeh, ak ho tak vôbec môžem nazvať, je totálne neprehľadný. Ako človek so základným prehľadom o politike som sa v tom úplne strácal a ani v závere mi celkom nedošlo, ktorá bije. Škoda. (6/10) ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Výborný film len čo je pravda. Chvílu my trvalo kým si na ten štýl zvykol, A priznám, že po prvých minútach som mal nutkanie to vypnúť. Vydržal som. A výborne sa bavil. Vzdialene my to pripomína Yes minister. Ale je to hektickejšie a chaotickejšie, niekedy až s dokumentárnym charakterom. Na čom film stojí? Výborné hlášky, výborné dialógy a výborné postavy. Spin doctoring a zákulisné mocenské intrigy zabalené do komédie. Neodporúčam ľudí, ktorých nezaujíma politika alebo nie sú vyznavači britského humoru, Ja ako vyštudovaný politológ a milovník britských sitcomov som si len tak rochnil. 90% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (4)

  • Prvý zostrih filmu mal 4.5 hodiny. (Astonko)
  • Slovo "fuck" zaznie vo filme 135 krát, z toho 86 krát z úst Malcolma (Peter Capaldi). (Astonko)
  • V rámci prípravy pre svoju rolu mal Peter Capaldi prístup do Pentagonu, kde viedol rozhovory s viacerými generálmi. (Astonko)

Súvisiace novinky

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

09.09.2018

Přesně osm studií vyjádřilo zájem o komediální námět tvůrce seriálu Viceprezident(ka) a filmů Ztratili jsme Stalina nebo Politické kruhy Armanda Iannucciho. Ten přitom svůj nápad sdělil světu… (viac)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (viac)

Reklama

Reklama