Reklama

Reklama

Americký prezident a britský premiér chcú ísť do vojny, ale nie všetci s tým súhlasia. Napríklad britský minister Foster je zástancom mieru, keď však nechtiac podporí vojenskú akciu v televízii, odrazu získa vo Washingtone množstvo nových priateľov. Keď sa mu však podarí v USA spojiť s tými správnymi ľuďmi a jeho pobočníkovi sa podarí dostať do postele tú správnu stážistku, možno ešte dokážu vojnu zastaviť. (STV)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (126)

PDcz 

všetky recenzie používateľa

3*** body Nikdy bych nevěřil, že se na to vydržím dívat celou dobu :-D [X] Minus 1* bod Takže válka se domluvila takhle?? [X] Minus 1* bod Prostě průměr, znovu na to koukat nebudu, dětem vyprávět taky ne. [X] Politika je svinstvo, o tom filmy točit nemusíte.. nebo naopak ano, aby to lidi viděli. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V poslednej dobe som videl niekoľko "zaručených" britských komédií s typickým anglickým humorom, pri ktorých som onen povestný humor hľadal márne. Preto som aj k In the loop pristupoval skôr skepticky. O to väčšie prekvapenie nastalo, keď som sa po dlhom čase prichytil pri nejakej komédii, že sa nahlas smejem. Na In the loop je najlepšie, že nemusíte ani poriadne pochopiť, o čo tu kráča, komu o čo ide a kto je kto. Jednotlivé dialógy a obrazy sú napísané tak skvostne, že na zábavnosti filmu neuberie nič, ak ho budete brať iba epizodicky. Je to jeden z najukecanejších filmov poslednej doby, takže osobne doporučujem dabing, pri ktorom som vôbec nemal pocit, že by sa niečo stratilo v preklade. Zaslúžený prírastok do edície tisícjednotky a skutočne "the best british comedy in years". Poteší po dlhom čase účasť Anny Chlumsky, ktorú si pamätám z detstva z filmu Moja prvá láska. Pokiaľ film úplne nepochopíte, budete mať po jeho vzhliadnutí chuť si ho vďaka jeho tempu pozrieť znova. ()

Reklama

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Zriedka si film zopakujem okamžite po jeho vzhliadnutí, no In the Loop je však výnimkou a pre priaznivcov konverzačiek znamená malé Vianoce. Takto akosi má vyzerať pastva pre uši, v ktorej jednoznačne kraľuje Majster Peter Capaldi aka „pudlomrd z Londýna“. Dobrej politickej satiry nie je nikdy dosť a krumplovým hlavám z UK sa tú znôšku zúfalcov podarilo vykresliť naozaj znamenite. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Film, který se napoprvé nedá prakticky pobrat. Směsice milimetrově přesných postav rozehrává nelítostnou politickou partii, ve které jde o všechno. Divák se skvěle baví, kdykoliv se na scénu přivalí James Gandolfini a mírně se v sedačce ošívá nad kadencí sprosťáren od Petera Capaldiho. Kdo má rád inteligentní britskou satiru nemůže s In the Loop šlápnout vedle. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jistě, pane ministře, verze s hvězdičkou. Nadává se tu prakticky pořád a všude a najít tu větu, kde se neobjeví alespoň jednou slovíčko "fuck", je docela problém. Ale zároveň je to naprosto fantastická satira odhalující náhled za oponu jak britské, tak americké administrativy na pozadí hrozícího válečného konfliktu na Blízkém východě. Herci do jednoho vynikající, ale všem jim jednoznačně vládne naprosto jedinečný Peter Capaldi v roli ředitele pro komunikaci Malcolma. 100% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (4)

  • V rámci prípravy pre svoju rolu mal Peter Capaldi prístup do Pentagonu, kde viedol rozhovory s viacerými generálmi. (Astonko)
  • Prvý zostrih filmu mal 4.5 hodiny. (Astonko)
  • Slovo "fuck" zaznie vo filme 135 krát, z toho 86 krát z úst Malcolma (Peter Capaldi). (Astonko)

Súvisiace novinky

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

09.09.2018

Přesně osm studií vyjádřilo zájem o komediální námět tvůrce seriálu Viceprezident(ka) a filmů Ztratili jsme Stalina nebo Politické kruhy Armanda Iannucciho. Ten přitom svůj nápad sdělil světu… (viac)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (viac)

Reklama

Reklama