Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

janesX odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tu musím trochu pritvrdiť. Mal som možnosť vidieť viac epizód, no nie z vlastnej vôle a možno to boli práve tie slabšie, lebo inak si to neviem vysvetliť. Popravde, to, čo som videl ja (pár desiatok epizód)  bolo naozaj slabučké. Priznám sa, niekedy som sa nudil až tak, že som začal rátať, koľko krát sa na tom kto zasmeje a vôbec ma neprekvapilo, keď to v niektorých epizódach bolo úplne bez. Táto komédia mi skôr pripadá len ako narýchlo napísaná zákazka . Tak teda najlepšiemu slovenskému seriálu som najprv dal jednu hviezdu, ktorú žial musím odobrať . Seriál pre maximálne nenáročného diváka. (NAPÄTIE-nie/ HUMOR-nie / AKCIA-nie) 15%. ()

Darckol 

všetky recenzie používateľa

Nuž priznám sa, začal som to pozerať neskoro - Hudák už bol súčasťou kolektívu. A musím povedať, že je to práve on kto ťahá seriál po humornej stránke (asi to je tým, že mu aj rozumiem tú východniarčinu :)). Nevravím, Latinák opäť dokazuje, že je pán herec, Kostelný hrá toho somára tiež geniálne a ostatní to tam taktiež nekazia - ale ich humor už nie je taký dych berúci ako práve humor Mikyho Hrica. Bez neho museli byť tie prvé série o ničom :/. Ale toť môj názor :). Do budúcnosti by som si prial viac priestoru pre Kassaia. 7,0/10 EDIT: Po pravidelnom pozeraní zvyšujem na 4* - neskutočný kolektív bláznov :D ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvé diely boli celkom zábavné. S postupom času ako to tak chodí sa z toho stala sračka prvej kategórie. Tie postavy sú ako otravný hmyz a hromada retardovaných fízlov sa pitvorí na jednej stanici. Ich zabrzdené charaktery sú ako z klasickej učebnice lacných seriálov: je tu veliteľ podpantoflák, ustrašnený žid Vyšný, umastenec Hurka, hyperaktívny magor Boborovský a ako bonus je tu retardovaný východinar Hudák. Nehovoriac o podvodníkovi menom Miňko Demovič ktorému naši vymletí hrdinovia zožerú akúkoľvek hovadinu. Mne tento "skvost" trochu pripomína novácky seriál "Policajti z předměstí" kde sa podobne ztrapňovali známí herci. ()

Zabuza 

všetky recenzie používateľa

Po úvodných dieloch narastá kvalita seriálu (píšem sám za seba). Nebudem sa tu hrať na nejakého pseudointelektuála, ktorý nad takýto seriálom ohrnie nos a neverí ako to môže niekto sledovať. Pravdou je, že sa mi tento seriál páči a je naozaj vtipný. Hlavne trio Húrka - Skajka - Bobor sú výborní. Najviac však musím vyzdvihnúť výkon Lukáša Latináka, ktorý mi ako Húrka "učaroval" a vždy sa teším, keď príde na scénu. Dejovo nie sú diely ničím unikátnym, ale dôležité je, že celý policajný zbor je zohratý a funguje ako jeden celok. ()

Tomi_901 

všetky recenzie používateľa

Začalo to v jednom malom divadle vtipnou svižnou hrou o "mafošoch", čo sa učili anglicky. Potom z toho bol pomerne vtipný seriál, ktorý sa postupne "okukal", námet úplne vyvaril a na konci je konverzačka o policajtoch. videl som to v českej mutácii a slovenská je lepšia. Obdivujem hercov, že do toho išli, pretože sa im to vráti vždy,. keď sa dostanú do blízkosti policajtov. Pozrieť si pár dielov je vtipné, ale ako seriál to rýchlo stratí šmrnc. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Keďže počas natáčania oslavoval Csongor Kassai narodeniny, štáb sa mu rozhodol pogratulovať. A to svojským spôsobom. Prerušili skúšku! (R4D0)

Reklama

Reklama