Reklama

Reklama

Po úspešnom zásahu kapitána Damiena Tomasa proti bossom drogových  gangov mu zločinci prisahali pomstu a nachystajú pascu.  Polícia mu podhodí v kuchyni tri kilogramy heroínu a potom ho falošne obviní a zatkne. Medzitým skupina tínedžerov náhodou nafilmuje kamerou špinavú akciu skorumpovaných tajných agentov vedenú Rolandom (Pierre-Marie Mosconi) z bezpečnostnej agentúry, ktorí vystrieľali posádku policajného auta a a zanechali ho v 13. okrsku, aby z tejto masakry mužov zákona falošne obvinili gangy a rozpútali v gete občiansku vojnu. Po týchto udalostiach skorumpovaný šéf bezpečnostnej agentúry Walter Gassman (Daniel Duval) dostane vysokú províziu od magnáta Harriburtona, ktorý chce v gete postaviť komplex budov. Situáciu chce zneužiť na to, aby prinútil francúzskeho prezidenta súhlasiť s použitím atómovej zbrane proti obyvateľom kriminalitou prerasteného 13. okrsku. Tínedžera, ktorý nafilmoval vraždu policajtov a skutočných páchateľov pri čine, naháňa polícia, ale chlapcovi sa podarí včas odovzdať pamäťovú kartu Leïtovi. Práve vtedy mu zavolá špeciálny policajný dôstojník Damien a opäť ho požiada o pomoc. Dvojica priateľov spolupracuje s bossmi piatich nebezpečných gangov, aby spoločne zozbierali dôkazy a dokázali prezidentovi, že ide o vražedné sprisahanie vplyvných podnikateľov proti  obyvateľom geta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (329)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezda pre Leïta, jedna pre Damiena za ich choreograficky vyčančané a zábavné piruety.... zvyšok béčkový výplach, ktorý podaktoré megastupídne dialógy ťahá niekde až zo zatuchnutých brakových vôd až z toho upadávajú uši. Tak rád by som nejak naškrábal na tú tretiu hviezdu, no naozaj v tom filme nie je okrem ústrednej dvojky nič, čo by stálo za pozornosť. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Trak Invaders: 1. Alonzo - Determine.mp3 ,2. La Fouine - Rien A Perdre ,3. Sarah Riani - Confidence ,4. Axiom - La Tour Des Miracles ,5. Trak Invaders - Exode ,6. La 38eme Donne - On Fera Avec ,7. Da Octopuss - Le Mur ,8. Green - Green Money ,9. Da Octopuss - Highway ,10. Rim'K - Terrain Vague 11. Da Octopuss - Straight 12. Brasco - Et Alors 13. Trak Invaders - The Music Box 14. Jamal - Cri De Guerre ()

Reklama

MrPierc 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý začátek s kamerou a proplétání se mezi částmi v okrsku 13, kde v každá rasa má své území. Film se drží ve stále slušném tempu až do konce, kde jsem si myslel, že scénárista musel být pod vlivem nějaké drogy, protože konec degraduje film na pohádku. Spojí se cikáni, asiati, skinheadi, arabové a černoši a všichni táhnou za jeden provaz a na konci se vlastně nepřímo dozvíte, že oni jsou hodní a jen si semtam překupují drogy, zabíjejí se a tak, ale jinak jsou strašně hodní a jsou vlastně jako my a je to prostě fajn parta. Ovšem nejlepší je vůdkyně asiatů, která svým copem rozsekne i dubové polínko a je prostě cool holka, která je pro rodinu. Prostě hrůza. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Pribehom megablbe, ovsem akciou (bojovky a parkour) slusne, momentami az vynikajuce, hoc chlapci miestami "len" recykluju samych seba. Strih v tychto dynamickych pasazach dost prehladny, co zaroven potesilo ako i vyvolalo smutny povzdych nad tym, ze keby bol takto nejak zostrihany Transporter 3 s Jasonom.....mohlo to byt par tyzdnov dozadu ovela zabavnejsie poezeranicko. Vlastne, uplne najlepsie by bolo keby Jason a tim od Banlieue maly prsty v rovnakom projekte... [Berlinale 2009]. ()

Bigrambo 

všetky recenzie používateľa

Po zkušenosti z prvního filmu jsem rezignoval na to, že bych se mohl dočkat nějakého rozumného scénáře a těšil jsem se, že si užiju ultimátní parkourovou jízdu. O to větší bylo zklamání, že nebyl plně využit potenciál ústřední dvojice, zejména Davida Bellea, což je, myslím, velká škoda! ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • Vojáci střežící brány do okrsku 13 byli vyzbrojeni útočnými puškami typu Heckler & Koch XM 8. (JohnSmith)
  • Natáčelo se 14 týdnů. (KucC)
  • Film sa natáčal v Paríži vo Francúzsku a Belehrade v Srbsku. (Laslo)

Reklama

Reklama