Reklama

Reklama

Resident Evil: Afterlife

  • Česko Resident Evil: Afterlife (viac)
Trailer 4

Diabolský apokalyptický vírus z dielne spoločnosti Umbrella už infikoval temer celé ľudstvo a zmenil ho na vražedné stádo nemŕtvych. Alice (Milla Jovovich), ktorá stále hľadá preživších, je odhodlaná bezohľadný koncern raz a navždy zničiť. Práve je na ceste do Los Angeles – v nádeji, že tam pre posledných zdravých ľudí nájde malú bezpečnú oázu pokoja. No už je, žiaľ, neskoro, aj tu sa už totiž rozťahujú tisícky infikovaných, a tak sa Alice a jej spoločníci ocitnú v smrtiacej pasci, z ktorej zdanlivo niet žiadneho východiska...! (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 4

Recenzie (1 043)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Paul W. S. Anderson | Hudba: tomandandy | Produkcia: Paul W. S. Anderson, Jeremy Bolt, Don Carmody, Bernd Eichinger, Samuel Hadida | Distribúcia: Screen Gems | Štúdio: Constantin Film, Impact Pictures | Rozpočet: 60 miliónov $ | Tržby: 296,221,566 $ || Resident Evil "sága" ma bavila už od prvého dielu. Zombíci plus high-tech prostredie je jedným z najlepších kombinácii pre popcorn večery. Absencia logickosti a dejovej pestrosti je už zvykom - diváci s nárokom na dané faktory tieto žánre musia radšej obchádzať. Čo sa týka mňa, aj pri vypnutých mozgových kolieskach mi bolo ľúto toho zbytočného recyklovania Matrixovsky-MaxPayne-ovských Bullet-Time efektov a Bladeovských otvárajúcich sa ksichtov do všetkých svetových strán... R.E. by totiž mal i sám dostatočný zábavný potenciál, n.p. postava zaklincovaného drevorubača s multifunkčnou kladivo-sekerou je tomu jasným dôkazom. Ako aj v predošlých dieloch, i teraz zostáva koniec otvorený - a to je jediné, prečo Afterlifeu odpúšťam nedotiahnutosť celku - možno je to len rozjazd veľkolepého finále. Ak teda nasledujúci diel nebude prequel, ako o tom hovoria zlé jazyky... ()

LihO 

všetky recenzie používateľa

Milla Jovovich + Ali Larter neskutočná dvojica :D čo sa týka 3D effektov, tak hĺbkové zábery boli neskutočné, zábery, pri ktorých niečo vychádzalo von z obrazovky boli tiež super no keď to prehnali tak to bolo trochu rozmazané... ďalej mi trochu vadila ich práca so svetlom, najmä keď niekto svietil baterkou tak, že nebolo nič vidieť ... čo sa samotného filmu týka, tak tomu môžem vyčítať len scenár ... niektoré hlášky sa dali predpokladať a bolo tam akosi priveľa scén typu " napínavá hudba, niečo sa blíži, pozrie za roh / dvere / záves a nič, prestane hrať hudba a keď je kľud tak BU :D ", čo je dosť starý trik, ktorý mi nevadí, no tu to s tým prehnali ... celkovo pôsobil na mňa ten film fakt dobre, super hudba, obsadenie, zaujímavé spracovanie ... proste kto ešte nevidel, tak určite sa oplatí ísť na to do kina :) ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Neškodná volovina, ktorá nestojí za tie návaly nenávisti. Sú tam pasáže, ktoré ma naozaj bavili (bizar-cheesy súboj s tým hovädom so sekeromlatom), a keby medzi smiešnym Matrixom v úvode a akčným vyvrcholením, ktoré sa naštartuje cca po hodine filmu, bola ešte aspoň jedna poriadna strieľačka, pokojne by som jednu hviezdu pridal. Takto znesiteľných 5/10... ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Milla je pořád kočka, která v každé své scéně vypadá božsky. A pak se mi vybavují ještě dvě slova, charakterizující v podstatě celý film a to jsou: dokonalá nuda. Věřte, že bych šel radši vyvenčit ty ´dvojhlavé´ pejsky, než se znovu podívat na těch neuvěřitelně dlouhých 92 minut. Hned po první scéně jsem pěkně od plic vypustil plejádu slov, které jsem naposledy použil před čtyřmi lety... ano, u filmu Ultraviolet. První akční scéna totiž vypadá stupidně, neakčně, dementně, nudně, že jsem měl až pokušení to celé zastavit, zvednout se a dojít do KFC doplnit právě ztracenou energii jedním Piknik kyblíkem. Tohle mi Andersone nedělej. Jinak pár záběrů nám vykrádá Neovo univerzum a velkolepost Bayových přeletů (Aljaška, závěr na tankeru). Proč je k sakru všechno (ale úplně všechno) zpomalený?? Dějově jsme poskočili asi o 5 metrů, za dva roky se tu sejdeme u dalšího dílu s názvem Resident Evil: Inception nebo tak něco. Jasné, obrok může studio vysrat vždycky další díl, protože to bude výdělečný a bude tam hrát Milla. Líbilo se mi několik poměrně atmosférických pohledů (Aljaška, zdevastované L.A.) a líbila se... jo, Milla :) 60 miliónů dolarů(rozpočet)/285 miliónů dolarů(výdělek celosvětově, na kterém se podepsalo mocné 3D)/82 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Resident Evil: Afterlife" - popkornový akčný zombie horror pokračuje. Nadupaná akcia, super zbrane, divoká streľba, masívne výbuchy, krv. Vysoko profesionálne filmové triky. Parádne prostredia, zaujímavé lokácie. Apokalyptické obrazy, dychberúce scény. Dynamický soundtrack. Diabolská nadnárodná korporácia Umbrella, smrtiaci T-Virus. Živé mŕtvoly, zmutovaní mŕtvi, stovky zombie. Stále sexi Milla Jovovichová v hlavnej úlohe ako Alice. Skvelé. Dostal som, to čo som očakával. Objednal som si ku tomu pizzu, otvoril pivo a vypol mozog. No a skvele som sa zabavil. **** ()

Galéria (93)

Zaujímavosti (32)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Chris Redfield (Wentworth Miller) používá pistoli Beretta 93R (ráže 9x19mm) a nosí černé neoprenové rukavice značky Rothco. (Narcis)
  • Celosvětová premiéra proběhla 2. září 2010 v Tokiu. (Varan)

Súvisiace novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (viac)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (viac)

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

02.11.2009

Díky Dokonalému úniku máme Millu čerstvě zapsanou jako „holku, která má občas štěstí na zábavný film“. Uvidíme, jak se jí bude dařit dál. V pátek má v USA premiéru její sci-fi horor The Fourth Kind,… (viac)

Jeden za všechny, všichni za 3-D

Jeden za všechny, všichni za 3-D

07.09.2009

Ach jo, co si to Paul W. S. Anderson zase vymyslel? Nová adaptace Tří mušketýrů v 3-D? S hollywoodskými verzemi Dumasovy klasiky sice nemáme příliš dobré zkušenosti (kung-fu poletování v Hyamsově… (viac)

Reklama

Reklama