Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

maxxxim odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako by povedal Steve Buscemi vo Fargu, prdím na to. Tv JoJ je proste super televízia podieľajúca sa na projektoch, ktoré majú bez pochýb budúcnosť. Budúcnosť tak svetlú a úžitočnú ako azbest. Kutyil je vrchol pseudotvorby onej chránenej dielne. Komediálny svet sa musí za hlavu chytať pri pohľade aspoň na jednu z 18 000 epizód o ničom. Založených na riadne nudných slovných hračkách, pri ktorých musíte tuho rozmýšľať či ide o vtip, alebo preklep autora. Hlavne fakt, že Ráková hrá po seráli Susedia vo všetkom čo sa točí od Stredy nad Bodrogom až po Diósgyör. A je jedno, či to má hlavu a pätu, hlavne že to dá éčka. O umeleckej stránke tu hovoriť nemožno, skrátka sú to umelci so všetkým čo k tomu patrí. Teda bez toho, samozrejme. Čudujem sa len jednému. Čo tu robí Potměšil a nehovorte mi, že tu hosťuje, lebo to by ma fakt dojalo. To čo ponúka zo svojho umenia nestojí ani za jeden sústredenejší pohľad dlhší ako dve sekundy. Len tak ďalej. ()

morbido odpad!

všetky recenzie používateľa

Sitcom o mentalne zaostalom kreténovi a jemu podobne postihnutých jedincoch ktorý sa nedokážu naučiť ani jazyk v ktorom komunikujú...hnus toto je presne jeden z dôvodov prečo neznášam slovenskú tvorbu človek ktorý to pozerá dobrovolne je bud podobne postihnutý jedinec alebo extrémny masochista.Keby to niekto v mojej blízkosti sledoval neodvratne musí nastúpiť násilie....naštastie už tú sračku nebudú točit čo my ale na nálade nepridá je že stejne to tá zasraná jojka bude opakovať donekonečna dokedy kraus nestvorí dalšie monštrum. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Krausovi sa po konci Susedov nechcelo opustiť postavu dobráckeho, popleteného Lászla a tak si vďaka Jojke pokračoval v točení vlastných "Susedov". 1. séria o samotnej relácie Kutyil s.r.o bola úprimne dosť o ničom. No 2. a 3. s príchodom Anabely,Gusta a Melónika( Tlučkovej,Topoľského a Šalachu) pôsobila omnoho sviežejšie, zaujímavejšie a vtipnejšie, a to aj napriek tomu že Kraus len vykrádal a recykloval samého seba . Vo výsledku nešlo o žiadny klenot, ale koho bavil humor Susedov, toho proste museli baviť aj tieto 2 série. Príjemným prekvapením bola pre mňa Zuzana Tlučková, ktorá tu bola snáď zo všetkých hercov najlepšia a nesmiem zabudnúť ani na Ivana Letka, ktorého postava hluchého a večne hladného Árona ma tiež niekoľko krát vedela solídne pobaviť. Neviem, ako by sa mi sitkom páčil dnes, no v časoch detstva bol Kutyil pre mňa veľmi príjemnou oddychovkou. 70% ()

Scraffy 

všetky recenzie používateľa

209. najhorší seriál? Ale kdeže! To určite nie. Je síce pravda, že úspech Susedov sa tu už neopakuje, ale aj cez to seriál nestojí za vyhodenie. Pár krát sa tu zasmejete a do komediálneho televízneho bloku to skvelo padne. A stále lepšie toto ako Ordináciu. ()

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolútna absencia sebareflexie a svedomia slovenských televízii. Keď už dokázala Markíza natočiť takú primitívnosť ako Susedia, prečo by Jojka nenatočila ešte väčšiu? Humor stavaný na blbej výslovnosti hlavného hrdinu je vhodný pre všetkých, ktorí potrebujú súložiť so svojim nízkym nacionalistickým protimaďarským egom. Nevhodné pre diváka s IQ vyšším 70 (podľa sledovanosti Susedov je to zhruba 60 percent divákov). ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Viki Ráková je len o sedem rokov staršia od svojej seriálovej dcéry Emese (Michaela Szocsová) (matthew.17)
  • Úvodná znelka je upravená verzia znelky animovaného seriálu A je to! (1976). (PATWIST)
  • Lacko (Andy Kraus) oslovil Anabelu (Zuzana Tlučková) jej menom v celom seriáli len párkrát, inak ju označoval rôznymi slovami začínajúcimi sa na písmeno „A": Amélia, Anastázia, Annamária, Análbéla, Aurélia, Anakonda, Akvabela, Antigona, Afrodita, Artmedia, Andromeda, Arizóna, Agrippina, Auróra, Amnézia, Alabama, Ambasáda, Agónia, Artróza, Arabeska, Arytmia, Abeceda, Antónia, Analógia, Amplitúda, Agresia, Anomália, Arašida, Akrobacia, Andalúzia, Avokáda, Amorália, Agronómia, Astronómia. (fugyx)

Reklama

Reklama