Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (384)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Christopher Smith nám po napínavom Metre (Creep) a polo-vtipnom Severance ponúkol ďalší hororový kúsok - Triangle. Napriek tomu, že sa jedná o vcelku nenápadný film, je v ňom už cítiť vyššie ambície a oveľa väčšiu prepracovanosť, než u predošlých spomínaných kúskov, k čomu trochu dopomohlo aj nenápadné vykradnutie iných mysterióznych filmíkov. Parta známych na mori sa s jachtou dostane do búrky, vďaka čomu stroskotajú a dostanú sa na palubu opusteného parníka. A tu ich namiesto tradičného, maskovaného hororového killera, na ktorého to zo začiatku vyzerá, čaká niečo výrazne zaujímavejšie... Priznávam, miestami je ťažšie sa vo filme zorientovať a sám režisér pripustil, že sa dá vysvetliť 3 rôznymi spôsobmi, ale je to zaujímavé, napínavé, atmosféra je kvalitná, vizuál skvelý a nebyť občasnej prekombinovanosti deja a nelogickosti postáv, tak by to z môjho pohľadu nemalo chybu. ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Sizyfovským balvanom spomínaným vo filme je pomerne veľmi jednoducho vystihnuteľná aj podstata toho o čom tento film je. O zacyklenom a nikdy nekončiacom uzle, ktorý nemožno rozmotať. Len je škoda, že poznáme iba "trest" ale nie aj jeho príčinu...Videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Reklama

tibenskym 

všetky recenzie používateľa

Buď mi niečo uniklo (a to som veľmi pozorne sledoval!!!), alebo scenáristom šlo len o zápletku a nie o to, aby to presne sedelo :-) Inak plytký príbeh, plytké postavy, iba to more bolo hlboké :D nevýrazná (slabo uvažujúca) hlavná hrdinka, paradoxne je tu veľmi dobre budovaná atmosféra s vhodným hudobným podkladom. Dokonca film ani chvíľu nenudí, bo stále ste v očakávaní ako bude vysvetlené, čo sa práve deje. ()

Seabeast 

všetky recenzie používateľa

Triangle mě vážně dostal! Pokud akceptujete nápad a vizi Christophera Smithse, jakožto režiséra a scénáristu snímku Triangle, tak vás čeká nesmírně vzrušující jízda od začátku do konce. Jak jde čas stále kupředu, veškeré v hlavě nakupené momenty a scénky vám budou zapadat jako hodinky, jenže ne tak úplně, protože co by to bylo za pořádný mindfuck! Časová smyčka je to, oč tu hlavně běží a jako hnací síla filmu mi vůbec nedovolila na vteřinu se od sledování odprostit. Během toho lapání po dechu jsem si vzpomněl na vynikajicí o dva roky starší španělský thriller Uvězneni v čase, který by se motivem, napětím, atmosférou a kuklou na hlavě :) dal k Triangle přirovnat. Tyhle časový kolotoče jsou fakt lahůdka, i když se dají najít mouchy, ale musím dát MAX! ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Netvrdím, že jsem čekal vyloženě hovadinu, ale v pozoru jsem se před shlédnutím rozhodně měl. A výsledek? Hororový mix snímků Na Hromnice o den více, Lodi duchů a Osudového doteku mne pobavil přímo královsky! Vlastně jen dvě maličkosti mi vadily nejvíce: okatě digitální racek (po třetím záběru na okřídlence vážně otrava) a fakt, že hrdinka celý snímek proskotačí v sexy blůzičce s výstřihem a nakonec ani neukáže vnady... Jinak nemám sebevětších výhrad - možná až na ten taxík na konci. Ale líbí se mi, že tento film se dá pochopit minimálně třemi různými způsoby. Já osobně jsem si jako stručné vysvětlení pro celou pointu vybral slovíčko očista. O několika scénách, ze kterých mrazí, je také vhodno se zmínit, a už kvůli těm slušným WTF momentům stojí myslím za to se na Triangle podívat. Slušná žánrová prácička pro sobotní večer. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama