Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick O'Bannon (Bobby Campo) zabudne v jedinej sekunde na plánovaný pohodový deň s priateľmi na automobilových pretekoch - premkne ho totiž desivá predtucha, že dôjde k hromadnej havárii pretekajúcich áut, pod ktorých horiacimi troskami a rúcajúcou sa tribúnou zahynú v hrozných bolestiach aj jeho kamaráti a on sám! Sotva sa ako-tak preberie z tejto šialenej nočnej mory, prinúti svoju priateľku Lori (Shantel VanSanten) a priateľov Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), ktorí si myslia, že mu zrejme preskočilo, aby z tribúny okamžite odišli – a len pár sekúnd po tom sa jeho hrôzostrašná vízia do bodky splní! Šokovaní priatelia nadšene oslavujú, že unikli istej smrti – netušiac, že to, čoho svedkami sa práve stali, je len začiatok nemilosrdnej naháňačky so Smrťou! Nickove hrozivé vízie nadchádzajúcich tragických udalostí totiž pokračujú - a tí, čo teraz prežili, rad za radom umierajú, jeden príšernejšou smrťou ako druhý. Nick vie, že musí nájsť spôsob, ako Smrť nadobro prekabátiť - inak ho postihne rovnaký osud... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (694)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

KINO/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 10/10/// +3D efekty, hezcí herci, některé smrti -je to pouze taková jednohubka, rozuměj, je to krátké a dělané pro efekt, nijak to mytologii série neprohlubuje, ve scénáři to nepřináší to nic nového/// Na tomto filmu je jasně vidět (kromě zmíněného 3D obrazu), že vznikl právě a jenom kvůli této technické vymazlenosti. Nebýt jí hodnotil bych film 50ti procenty, což mimojiné opět potvrzuje sestupnou tendenci této série. Navíc se skoro vytratila atmosféra. Jediná scéna kdy jsem opravdu cítil úzkost byla ta scéna v tom kadeřnictví. Ta se vyloženě vydařila. Ostatní úmrtí jsou takové, že nenadchnou ani neurazí. Chtělo by to příště přitvrdit, víc detailů, víc postav a větší stopáž. Ale abych jenom nekritizoval. Postavy jsou sympatické a hezké. Herci hrají dobře, akce je velmi slušná a efekty? Z nich jsem nadšenej. Pocit kdy jsem uhýbal odlétávajícím kouskům z auta byl neuvěřitelnej. Stejně tak i jiné 3D efekty. Navíc se tvůrci tento prvek snažili do filmu zapracovat kam jen to šlo, takže v tomto směru si užijete. A vlastně jsem z kina odcházel s dobrým pocitem. Tak co kde myslíte, že smrt udeří příště?/// Celkem 70%/// ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jediným plusom, ktorý tento film ponúka je zostrih smrteľných zranení postáv z predošlých dielov vo forme rontgenových snímkov. To je však na film,kde koniec poznáte už na začiatku filmu a, ktorý neprináša ani po obsahovej, ani po formálnej stránke nič nové menej než málo. A tak skutočným dôvodom, prečo sa to ešte natáča, sú ako pri nekonečnej sérii SAW, peniaze. Kým to mladých baví a budú prinášať peniaze do kina, dovtedy sa budú oba série nakrúcať. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Stačilo sa od úvodu správne naladiť a bolo to. Tu vyčítaná blbosť je prvoplánovaná a znamená to nadsádzku, takže s tým som nemal najmenší problém a radšej sa nechám unášať záživnejšími Ellisovými príspevkami ako nudnými Wongovými dielmi. Má to vraždy, sú krvavé, je ich dosť, herci sú sympatickejší ako v trojke, a že to nič nového neprináša? A čo tá záverečná halucinácia akú sme mohli do teraz vidieť len v úvode, alebo postava čo sa chce zabiť sama a nedarí sa jej to pretože smrť pre ňu má pripravený efektnejší odchod zo sveta. 3D necháva spomenúť na tie prvé „3D“ 80tkové horory ako Friday the 13th Part 3D či Jaws 3D kde sa všetko možné pchalo do kamery a rovnako protestujem jednou hviezdičkou navrch ako ešte väčší protestant choze. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia novodobá slasherová séria je definitívne v sračkách. Rutina, rutina, rutina. Vraždy sú nezaujímavé a účelové, dej nudný, postavy nevýrazné, úvodný masaker triviálny a skoro každá vražda je dopredu vyzradená v deja vu. Zostrihať na 40 minút a púšťať v IMAXe ako 3D exhibíciu, nie som proti, ale ako plnohodnotný film nikdy. Nemôžem sa zbaviť dojmu, že scenár bol napísaný iba ako výplň (katastrofálne zlých) 3D efektov. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V pôvodnom filme z roku 2000 unikli hlavní hrdinovia smrti, keď nenastúpili do lietadla, ktoré havarovalo. V druhom pokračovaní sa vyhli desivej búračke na dialnici. No a v treťom diely sa im podarilo vyviaznúť zo smteľnej nehody na horskej dráhe v lunaparku. V tejto štvrtej časti si zachránili život, keď vďaka predtuche opustili tribúnu, ktorá sa počas automobilových pretekov zrútila. Aj keď sa zdalo, že majú šťastie, smrť si ich vždy veľmi skoro našla. Smrť sa pre nich vrátila. Ich osud je nezvratný. *** ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (30)

  • První film ze série, který se nenatáčel v Kanadě. (Pumiiix)

Súvisiace novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (viac)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (viac)

Reklama

Reklama