Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ostrove blízko pobrežia Severnej Ameriky miestny obyvatelia bojujú so strašnou zombie epidémiou dúfajúc, že sa nájde liek, ktorý vráti (ne)mŕtvych späť k ich ľudskej podobe. (Tony DiNozzo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

Faustka 

všetky recenzie používateľa

I když si taťka Romero upsal už pár křížků, stále má z čeho čerpat. A až jednou usoudí, že už uhodila příhodná chvíle na zasloužený odpočinek, tak si nejspíš vybere ukrytý ostrov Plum(žádní živí otravové v dohledu!) „Zomboušci“ jsou tady poslušní, pracovití, vždy se drží zpátky(silné řetězy jsou účinná pojistka) a ani sváry rančerských klanů O’Flynnů a Muldoonů je nevytrhnou z letargie. :-) ... Než přestanou být hlídači obezřetní a nastane, ta tolik očekávaná mela… ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Dedo Romero to už má totálne v trubici. Vie, že by sa márne snažil presedlávať na niečo iné, a tak svoju životnú tému aspoň hravo mieša s inými žánrami. Napríklad s westernom a komédiou. Nič si nenavrávajme - je to hlúpe a nie veľmi dobre natočené. Je v tom však istý nadhľad, takže človek rád prepadne dojmu, že príšerné (ne)herecké výkony vlastne tiež patria k veci. Niekoľko dobrých zombie kills. Ale už asi fakt dosť. ()

Reklama

Popluh 

všetky recenzie používateľa

Romero i přes svůj celkem úctyhodný věk potvrzuje výbornou formu v novém miléniu. Jeho Survival of the Dead je jiným filmem než Land of the Dead a pochopitelně i silně odlišným od Diary of the Dead, přesto se Romero ani tentokrát nezbavil svých trademarků. Zombie motiv opět používá ke kritice společnosti, kterou tentokrát vystavuje faktu, že zatímco zombie se jsou schopni učit novým věcem, zatímco lidé zůstanou lidmi. Samotný závěr je pak skrz na skrz výborný. To vše v hávu jakéhosi zombie westernu s neskutečně vtipnými a originálními způsoby likvidace, kde byste na "Zombie kill of the week" nominovali hned několik kousků. U mě spokojenost. 70 % ()

Kangax 

všetky recenzie používateľa

Takže... Veľké sklamanie. Romero odo mňa zatiaľ utŕžil pri svojich "zombies" vždy nadpriemerné hodnotenia, dokonca aj jeho predposledný, dosť zaznávaný Diary of Dead sa mi fakt veľmi páčil.. ale toto... toto teda nie... Všetko nesympatický hrdinovia, nevkusný slepenec žánrov, od komédie až k westernu, atmosféra absolútne nulová. A amatérske herecké výkony to len korunujú. Možno v tom bol nejaký nadhľad tvorcu, ktorého "živý nemrtvý" sprevádzajú celú umeleckú kariéru, ale ja som videl len typický B-čkový hororík, ktorých sa ročne nakrútia desiatky. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Všade zombie, už nikde nie je kľudného miesta. Na malom ostrove odjakživa žijú dve veľké rodiny, pričom každá z nich vlastní polku ostrova. Nikdy sa nemali v láske a aj ich pohľad na zabíjanie zombie sa líši. Jeden chce všetkých vyhubiť aby tak zabránil šíreniu nákazy. Druhý ich chce ušetriť, nakoľko sa domnieva, že časom môže existovať liek. Skaza sa však týmto riešením nezadržateľne rozširuje. Po čase sa na ostrov doplaví skupinka bývalých vojenských žoldnierov, ktorí si však časom uvedomujú, že stoja v strede bojiska, vo vojne s ktorou ešte nemali dočinenia. Nie najhorší zombie horor, ktorý ponúka okrem niekoľko vtipných scén, slušné zábery "žrania" zombiekov. Napriek tomu, že ma tento horor až tak nechytil, určite si priemerné hodnotenie zaslúži. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natočený v Kanade a všetci herci, ktorí v ňom účinkujú, pochádzajú z tohto štátu. (MetalMesiah)
  • Tomboy (Athena Karkanis) má ve filmu zbraně Beretta 92 F ráže 9x19 mm a M16A4 ráže 5.56x45 mm. (dc125)

Reklama

Reklama