Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

neoBlast 

všetky recenzie používateľa

Velmi sympatická pohodová jednohubka, která inspiraci Školou ro(c)ku nezapře. Narážky na hudební průmysl jsou někdy dost ostré a Rainn Wilson sem tam prohodí nějakou tu pamětihodnou hlášku. Společných charakteristik s Blackovou ujeťárnou by se našla spousta. Pod kouty se budou usmívat nejenom fanoušci The Office, ale i jiných seriálů jako je 30 Rock nebo Scrubs. 65 % ()

lardko 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson byl pro mě neznámý člověk. Nikdy jsem ho v ničem neviděl hrát , až do chvíle než jsem viděl tento film. Hned mě zaujal , a překvapil jaký je to skvělý herec. Hned jsem si ho zamiloval. I tenhle film jsem si dost zamiloval , přišel mi dost skvělý , vtipný a nabitý skvělou hudbou. Strašně se mi líbila ve filmu skupina E.D.D. , a vesuvius. Herci byli úžasný , a všichni uměli podle mě dost dobře hrát. , ale jedné věci si nemůžu pomoct , nevím jestli to bylo naschvál , nebo mi to tak jen připadalo , prostě si myslím že tenhle film byl parodií na školu rocku. Možná jo , možná ne. Ale i tak si myslím že tento film je o dost lepší než škola rocku. Tenhle film mám nahranej , a zatím mě to neomrzelo. Film není vůbec nudný , naopak v každé scéně jsem se dost smál. 100%. ZA ŠECHNO !!!!!! ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson pripomína Jacka Blacka nielen zameraním filmu a výzorom, ale aj hereckými prostriedkami. Keď som videla niektoré jeho grimasy, uvažovala som, že by stačili Jackove pichľavé očká a bol by to on. Rocker sa mi páčil viac ako Tenacious D: The Pick of Destiny, ku ktorému je prirovnávaný. Aj tak stačí triezve priemerné hodnotenie, lebo tento film neprináša nič zaujímavé, čo by tu ešte nebolo. Proste klasická tínedžerská motivačka :-) Pokiaľ chce niekto naozaj kvalitný a silný zážitok z prostredia rockových kapiel a grouppies, treba dať do prehrávača rozšírenú edíciu Almost famous. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Paradni hudebni komedie, ktera da vzpomenout na Skolu rocku. Rainn Wilson sice neni Jack Black, ale jelikoz hraje drobet staryho uchylnyho bubenika a tudiz je naprosto v poradku, ze to je hovado, tak je perfektni. Navic nekoho tak spocenyho jen tak neuvidite. No zbytek obsazeni je taky fajn, obzvlast me prekvapila porad sexy Applegate a blondatej Will Arnett s dlouhym harem. Pribeh je sice jednoduchej, ale jelikoz to je v podstate road-movie, kdy neustale zni nejaky paradni rockovy pisnicky (i kdyz by mohli obcas trochu pritvrdit) a sem tam tu je nakej slusnej forek, tak je to proste paradni zabava. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama