Reklama

Reklama

Dance Me to the End of Love

  • USA Leonard Cohen: Dance Me to the End of Love
všetky plagáty

Recenzie (10)

Tom_Lachtan 

všetky recenzie používateľa

hodně povedený kraťasný videoklip, kde atmosféru tvoří hlavně úžasný Leonard Cohen (jinak by to ani u videoklipu být nemělo) a všichni zúčastnění se snaží jím danou atmosféru co nejlépe dotvořit. Nutno podotknout, že se jim snaha zdařila. S čím mám ovšem problém je zařazení tohodletoho do režijní filmografie Tarantina, on totiž mnohde je uveden jen jako herec a spoluscenárista, o režii se měl postarat Aaron Goffman, a jako Art Director (ať je to co chce) je uveden Tommy Samona. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V dobe, keď Quentin žiaril ( nemožno povedať, že už nežiari ), mal k filmu bližšie ako dnes. A tak takéto cameo pre videoklip známeho umelca, nemusí byť ničím prekvapivým. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Hudba ktorú hrá Leonard Cohen sa mi moc nepáči tak isto ako aj táto skladba mi nič nehovorí aj keď nie je vyslovene zlá. Quentin Tarantino s tohto scenáristicky teda necítiť povedal by som že scenár k tomuto nikdy ani nevznikol skôr sa to natáčalo spontánne. ()

Perverz 

všetky recenzie používateľa

Tarantino je Tarantino. Co víc psát. Že jeho styl mám rád mohl jsem dát za pět hvězd, jenže objektivně je to za mě za 3 a půl *. ()

Reklama

Reklama