Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Klasická slovenská rodina, pre ktorú je televízia takou vášňou, že všetky problémy riešia s ovládačom v ruke. Ona je nezamestnaná tesne pred päťdesiatkou, on je radový úradník s malým platom. Ich syn je večný študent a je verným obrazom svojich rodičov. (Dexter741)

Diskusia

burina

burina (hodnotenie, recenzie)

Blackberry: Ja to teda nechapem. Partia hercov, ktory po sebe 20 minut kricia a predbiehaju sa v trapnosti - to nie je vtipne, to je na migrenu.

procter32

procter32 (hodnotenie, recenzie)

teraz sa televízie bijú o divákou a tak vymýšľaju trápne seriály ktorému nik nerozumie, hlavne že sa tam naši slovenský ,, herci" strápňuju. Ale robia si to samy.

Blackberry

Blackberry (hodnotenie, recenzie)

Burina: Tak samozrejme, že sa to páči niektorým ľuďom, na tom nie je zas nič zlé. Napríklad mne sa z tohto sitkomu páčila imitácia Dr. Housa, či záverečné Chuck Norrisovské vtipy ... inak naozaj slabučké.

pravo

pravo (hodnotenie, recenzie)

Bude to sice velka strata. Vsetci fanusikovia tohto serialu by mali ist protestovat pred dotycnu Televiziu za pokracovanie. Ale mozno by si nikto tych troch ludi co by sa tam objavili ani nevsimol. Och sorry, bolo by ich tam viacej, zabudol som totiz na Marcin a spol.:))

Petike

Petike (hodnotenie, recenzie)

Prvé slovo v názve potrebuje len malú kozmetickú úpravu : Pridanie "(Ne)" ako skrytú predponu... ;-DDD

JohnnyD

JohnnyD (hodnotenie, recenzie)

jesus ľudia, to sa musí vidieť, je to ešte väčšia trápnosť ako Panelák, toto nemá obdoby ... totálna strata súdnosti a sebareflexie

Reklama

Reklama