Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon a Frank práve nastúpili do Californskej motorizovanej dialničnej hliadky - California Highway Patrol (CHP), každý však z iných dôvodov. Jon sa snaží dať znova do poriadku svoj život I manželstvo a Frank je zase tajný federálny agent, vyšetrujúci mimoriadnu lúpež v ktorej môže mať prsty niekto zvnútra CHP. Na prvý pohľad nerovná dvojica chce dokázať spolu veľké veci, čo sa ľahko povie, ale ťažšie vykoná... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (91)

S3MIR 

všetky recenzie používateľa

Je to oficiálne. Shepard má vlastný štýl a ja vyhlasujem: páči sa mi. Spracovanie má jednoznačný rukopis. Najskôr Hit and Run a teraz Chips. Je to svižné, veeelmi svojsky vtipné a miestami strašne nechutné :D D'Onofrio svoju úlohu tradične dáva naplno a ako záporák nesklamal. Z toho chlapa ide strach. Určite nie film pre každého, ale na nič sa nehrá a vie čím je. Poctivé 4. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nakoľko mám pôvodný seriál dosť napozeraný, tak do tejto paródie som sa len ťažko vžil a hlavne postava Jona Bakera v podaní Sheparda mi naozaj nesadla. Peňa klasicky fajn. Tento snímok je len jednou z mnohých priemerných komédií, ktoré si pozriete a o pol hodku vám vyfučia z hlavy. Nič svetoborné a ak sa to chcelo podobať na Jump street remake, tak sa to veru nepodarilo. Cameo Erika Estradu na konci pekný bonus. 55 % ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Buddy movie v 80/90tkovom nekorektnom style s mnozstvom fuckov, nahotiniek a krvi. Polovica vtipov pôsobi divne az trapne, ale druha polovica ma dokazala rozosmiat a vzhladom na ich solidnu kadenciu to staci na to, aby film nenudil. Slabsia mi pripadala len chemia medzi ustrednou dvojkou, ktora je viacej zabavna v interakcii s ostatnymi postavami ako medzi sebou. Bavil ma running gag s postrelenym Adamom Brodym. Zapletku tvori klasicky jednoduche detektivne patranie po tuctovom zaporakovi v podani Vincenta D'Onofria. Prijemnym bonusom je oldschoolova akcia s poctivymi kaskaderskymi kuskami, takze aj ked rozpocet nebol velky, tak vselijake motorkarske nahanacky vyzeraju pôsobivo a vybuchy efektne. Na klasiky typu Smrtonosna zbran to nema, ale rozhodne to je zabavnejsie ako napriklad nedavny Ride Along. 6/10. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„To zvládnem.“ – „Pred ôsmimi minútami si havaroval na rovnej ceste.“ Scenár je na facku, zvraty prehľadné a očakávateľné, plno klišé momentov, neprekvapivých postáv a skrátiť o 10 – 15 minút by neuškodilo. Napriek tomu nedokážem Chipsom dať iba 2*. Budúca klasika z toho zrejme nebude, ale ako nenáročná buddy jednohubka prečo nie. Film za to môže ďakovať (hádate správne) predovšetkým ústrednej dvojke Dax Shepard/Michael Peña. Obaja páni si to aj s láskou produkovali + Dax režíroval. A išli do toho naplno. Viac, než by si taký riedky a scenár zaslúžil. Nechýba zábavný, typický hysterický policajný šéf, ale inak nikto ďalší (ani Vincent D´Onofrio) nezaujme. Michael a Dax si to však poriadne užívajú, sadli si, majú spolu chémiu, baví ich to a vedia prekvapiť. Tipujem, že pár momentov bolo improvizovaných, čo je v komédii skoro vždy dobre. Skóre dosť zlepšuje fakt, že viaceré vtipy sú drsné (slipy, hlava, paparazzi, vaňa) a politicky nekorektné (viac sexom posadnutých postáv v komédiách!) a rozhodne ma bavilo plno suchých hlášok („Snáď máš pravdu.“; „Máte vysávač?“; „Nikdy mame neposlal pohľadnicu k narodeninám a nemá rád koaly. Je to zlý človek.“; „Prestaň okamžite strieľať na Allena.“). Ide o adaptáciu tohto seriálu. ()

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Od komédie Nekecaj a pádluj! sa Dax Shepard stal mojim obľúbeným komikom. Milujem tie jeho veľké biele zuby. Ten jeho priblblý výraz tvare a nezávislácku povahu. Takých ľudí mám rád aj v reálnom živote. Tých čo neriešia zbytočné veci, čo si vedia spraviť srandu z iných ale hlavne sami zo seba. Toto síce nebola komédia úplne podľa mojich predstáv, ale nasmial som sa až-až. Dax už má za sebou celkom zaujímavé režisérske skúsenosti, keďže sa nejedná o jeho režisérsky debut. Na obraze to bolo naozaj vidieť. Na mňa niektoré scény boli trošku drastickejšie a dialógy trochu vulgárnejšie, ale dá sa to odpustiť, keďže príbeh mal tempo a zaujímavé humorné momenty. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (13)

  • Dax Shepard mal pôvodne v pláne film s veľkým rozpočtom s ratingom PG-13, no nakoľko došlo k strihom v rozpočte, rozhodol sa pre R rating. (Real Tom Hardy)
  • V průběhu celého filmu vidíme hlavně motorky Ducati Hypermotard 1100S a BMW R1200RT-P. (jiricek33)

Súvisiace novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (viac)

Reklama

Reklama