Reklama

Reklama

Panelák

(seriál)
Slovensko, 2008, 1221x45 min

Scenár:

Andy Kraus

Hrajú:

Diana Mórová, Marián Miezga, Juraj Slezáček, Božidara Turzonovová, Vladimír Kobielský, Mirka Gális Partlová, Branislav Bystriansky, Róbert Jakab (viac)

Obsahy(1)

V roku 2008 prinesie na televízne obrazovky nový seriál televízia JOJ, ktorý síce nijako nenadväzuje na veľmi úspešných Susedov, ale majú čo-to spoločné. Hlavným tromfom a zároveň osobou, ktorá má zaručiť divácky úspech, je Andy Kraus, ale tentoraz už len v pozícií scenáristu a pred kamerou bude hlavným lákadlom veľmi populárna herečka z predchádzajúceho seriálu Susedia Viki Ráková. Seriál Panelák má obsahovať desať hlavných hrdinov v rámci piatich rodín a bytov a sledovať ich osudy. Príbeh seriálu sa začína odvíjať príchodom novej postavy Agáty ( stvárňuje ju už zmieňovaná V. Ráková), ktorá sa do veľkomesta prisťahovala z vidieka a prostredníctvom ktorej budeme poznávať ďalších obyvateľov paneláka a teda susedov novoprisťahovalkyne.

Prvá klapka pri nakrúcaní má dátum 14. januára 2008 a už v pondelok 18. februára 2008 bude odvysielaná prvá časť seriálu. Pôvodný zámer počíta so zhruba 200 dielmi (oficiálne uvádzané je 193 tridsaťminútových dielov) a preinvestovaných má byť cca 130 miliónov korún. Ale tieto čísla sa budú istotne meniť v závislosti od ukazovateľov peoplemetrov (teda diváckej priazne) a slovenský divák je pomerne nevyspytateľný a preto bude zaujímavé sledovať, akú dlhú životnosť bude mať nový seriál. (pravo)

(viac)

Recenzie (342)

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Ahoj. Ak toto teraz čítaš a si ten kto sleduje Panelák pravidelne už od prvej časti a nevynechal si ani jednu časť, Janko Koleník a Dianka Mórová sú pre teba herci, ktorí by si zaslúžili Oscara, bývaš v paneláku a vytešuješ sa z toho aké sú ich príbehy super zo života, tak to ti potom musí riadne j*bať. No Mercy. ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Je mi do plaču. Myslím si, že mnoho ľudí, napríklad tu hodnotiacich by to natočilo lepšie. Ďalší odpad, Slovensko sa z týchto sračiek tak ľahko nedostane. Nechápem, ako sa to dá natočiť tak hrozne, je to grc. A tie malé dvojičky, na to sa nedá pozerať... Celkovo sa na to nedá pozerať, ak toto zaboduje u divákov, tak začnem natáčať podobné sračky aj ja a tiež sa budem snažiť zarobiť na slovenskej debilite. (Snáď nikdy som nenapísal takýto silne negatívny komentár, ale toto je už priveľa). //// Prídavok po 60 odvysielaných dieloch: Kvalita naozaj stúpa, aj keď forma je rovnako žalostná. Väčšina hercov sa snaží, niektorí dokonca hrajú veľmi slušne. Ale Ráková v hlavnej úlohe bol najväčší omyl, mne sa zdá, že to neherectvo snáď len predstiera (nepochopím, ako mohla v Susedoch tak zaujať). Ordináciu v ružovej záhrade to už prekonalo, ale stále je tento seriál veľká bieda. Veľmi slabé 2 hviezdičky. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenská telenovela, ktorá nijak neprevyšuje, ale ani nezaostáva za svojimi juhoamerickými vzormi. Herecké výkony na úrovni ochotníkov zo špeciálnej, osobytnej školy. Výprava, kostýmy, kulisy za pár grošov. Najlacnejšia televízna kamera. Námet, scenár a charaktery postáv by som označil ako buransko primitívne. Je to odpad so všetkým smradom, hnusom a hnilobou, čo ku nemu patrí. Odporný odpad! ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Volám maminke a pýtam sa, čo ide pozerať. PANELÁK. Tak to vždy na chvíľu skúsim, keď som doma, na Slovensku, a myslím si, že v záplave Ordinácii, Kutiylov, Ulíc, VKVečiek a všetkého, čo som nikdy nevidel a len tak o to okoloidúco občas zavadím, mi Panelák fakt najmenej vadí. Pretože Diana Mórová je pani herečka, totálny živel a talent a Božidara Turzonovová s Jurajom Slezáčkom sú tak akurátne životom otrávení ( a otravní ). Síce sa strácam vo všetkých mužských postavách, kto je koho manžel, milenec, otec - Marián Miezga, Vladimír Kobielský a Filip Tůma sú typovo totiž úplne rovnakí, ale i tak ide o formát, ktorý rozdýcham ( i keď zámerne nepozerám ). Nápad predabovať ho do češtiny bol fakt PRÍMA ! Seriálové 3 * ()

dr.jacoby odpad!

všetky recenzie používateľa

Nesledovateľný slovenský seriál, ktorého úroveň dosahuje stupeň absurdity, herci, ktorí si už niekoľko rokov neškrtli dostali konečne šancu, ale hrajú to, načo majú a mladá generácia hercov? lepšie, keby sa podobné veci na Slovensku už netočili, nechajme to radšej latinskej Amerike. Vladimír Kobielský je asi najhorší herec akého si len dokážem predstaviť. ()

Galéria (158)

Zaujímavosti (48)

  • Počas prvých piatich rokov vysielania sa v seriály objavilo viac ako 600 hercov a 1,000 komparzistov. (Raccoon.city)
  • Ústřední píseň je "Lavíny" od skupiny Desmod. (Dawid199)
  • Viki Ráková si kvôli postave Agáty musela farbiť vlasy na červeno každých 14 dní a udržiavať ich v dĺžke pod ramená. Po skončení prvej série si konečne dopriala tmavý krátky účes. (matthew.17)

Reklama

Reklama