Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (138)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Hmmm, to sme to dopadli, od vcelku osviežujúcej variácie príbehu o skupinke ľudí čeliacej neznámemu nebezpečenstvu kdesi uprostred ničoty, kde nie je nič dopredu isté a kde sa pobyt poniektorých postáv na scéne, predtým ako sa poberú do ríše tieňov, skracuje takmer na sekundy, sme sa dostali k prevarenej variácii, kde je dopredu jasné že každý nový superhrdina to tu má dopredu zrátané. Navyše, dej začína byť až nepríjemne chaotický, spočiatku fungujúci na báze telenovely a v prvých desiatich minutách približuje dej predošlej časti, pre tých čo to nevideli a pre tých, čo to už z hlavy dávno pustili, neskôr sa snažiaci čo najdôslednejšie vykradnúť čo sa len dá, veľmi často predošlé časti. Ako nič proti, ale táto séria mala ostať maximálne tak pri druhom dieli, aspoň by neostal pri jej dosledovaní ten trpký pocit Pyrrhovho víťazstva - dopozeral som to, ale ešte jeden taký diel a som zničený... A na margo distribútorov a ich sloganu, toto tu nie "nervydrásající podívaná s koncem s velkým K." ale veľká somarina na šesť či osem písmen, podľa chuti a slovníka, začínajúca na veľké K... ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

V dvoch dieloch domynovali obludy....v tomto sa k slovu dostávajú aj ľudia-zabijáci.....Absurdnosti, gýče ala Jean -Claude Segal, či "kovboj na džípe"....ale inak v celku masaker....zábavný....ešte, že to je z produkcie Extreme inak neviem jak by som to zobral......ale záver bol chutný...a extrém na plné gule....( a musím uznať že táto seria má naozaj dobré spravené konce, čo vo filmoch tejto kategórie nebýva zvykom......) ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Trojka pokračuje tam kde dvojka skončila a naša banda šialencov sa snaží dostať z mesta plného monštier. Oproti dvojke je tu omnoho viac akcie, ale zasa aj omnoho menej nápaditých nechutností. V pamäti mi ostala napr. scéna keď príšera zožrala hlavu svojej obete a potom ju expresne z druhého konca vysrala. Taktiež jedno monštrum znásilní toho černocha ( ce dieru v kontajneri ) ktorý potom zmutuje do obludy s veľkými gulami. Najlepší vtip bol ten keď sa ten dedo snaží ošetriť ranu kug-fu borcovi menom Jean-Claude Segal tým že mu ju chce vypáliť pušným prachom - "to si sa naučil u mariňákov?" - "nie v Rambovi III"! - a následne výbuch Jean-Claudovy odtrhne celú ruku. Starý Clu Gulager vyzerá a aj v predošlých dieloch vyzeral že každú chvíľu vydýchne naposledy, ale ten bastard vytrvalo odmieta definitívne skapať. Bohužiaľ sa pán režisér snaží zrejme zakriť nevysoký rozpočet tým že nechá hrdinov neustále liezť nejakým podzemím a kanálami kde je úplná tma a už tak dosť hnusnú absenciu viditeľnosti čohokoľvek ešte podporí halucinačným blikaním vďaka ktorému je tento film pre epileptikov zrejme smrteľný ( ani pre zdravého diváka to nie je práve príjemné ). Na konci potom uvidíme takpovediac historickú udalosť a to keď hrdinovia dohryzú na smrť obludu! Finále s obrím robotom a mexickým Elvisom je presne to čomu odborníci zvyknú hovoriť WTF, ale bola to prča. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

No, tohle už je takřka nestravitelně přeplácané mlácení prázdné slámy. Humor pryč (zasmál jsem se akorát u Rambo 3 hlášky), nechutnosti nemají úroveň a celé je to jaksi nezajímavé. Jediné, čemu jsem věnoval pozornost byla ta blondýna s neskutečně krásnýma nohama a celkově šukézní rudovláska s opravdu nádhernými..... kladivy. Říká se, že méně je někdy více. Tady by se to dalo trochu otočit, tady toho je nacpáno tolik, až člověk dostane nakonec vlastně strašně málo. Dvě zajímavé (a to ještě částečně) herečky vysoké hodnocení neudělají. Do třetice všeho slabého. Již dvojka zapáchala, tady nás ale v tom zatuchlém smradlavém blátě toho nejspodnějšího dna nemilosrdně vymáchají. Nuda, šeď, trapnost. ()

iolaos 

všetky recenzie používateľa

(Unrated)...... na popukáníhodný Poultrygeist to sice nemá, ale Happy Finish je taky celkem slušný nátěr... fekalitky, kloaky, tyče v hlavě, mordy motorkou, maximální kamerový chaos a karuzely v hlavě. ... jinak mám důvodné podezření, že John Gulager se dřív ufetuje, než splodí něco dalšího.... 7/10 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (6)

  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • Feťák Hobo, ktorý bol zatvorený vo väzení, dostal nakladačku od šéfky motorkárskeho gangu v čase 12:42, kedy následne neudržal svoju stolicu a vylúčil ju do nohavíc. Neskôr na jeho nohaviciach nebolo po vylúčení exkrementov ani stopy. (DJ Rocco iNc)
  • V čase od 33:55 do 34:01 je možné vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama