Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Marcinovsko- Krausovské postavičky ešte boli vtipné, aj keď nie úžasné, no bol som na základnej a...no totálne som ich žral :) S odstupom času mi to už tak vtipné nepríde, ale ľudia sa menia, doba sa mení a vkus tiež. Ale už len za to, že som hral malého Mirka na školskom predstavení na základnej škole dávam 3*. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Výborný zábavný program v podaní nestarnúcej dvojice Kraus-Marcin, ktorá občas kazila atmosféru hlúpymi a nezmyselnými vtipmi a scénkami, ktoré nestáli absolútne za nič, ale zábava to bola na televízne pomery a možnosti celkom slušná a myslím, že dnes už aj nezabudnuteľná. Silvestrovské epizódy som mal osobne najradšej, všetok najlepší humor si často tvorcovia schovávali práve na tieto diely čo bolo, no zároveň aj nebolo celkom na škodu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Najstarší a zároveň aj najlepší televízny počin dvojice - Andy Kraus a Peter Marcin. Takmer hodinová relácia, v podobe javiskového kabaretu, bola svieža, originálna a naozaj zábavná. Humorné scénky striedali známymi piesňami s vtipne upraveným textom, do programu dokázali zapojiť aj svojich hostí a spolu s nimi v "Uragáne" účinkovala aj šikovná Zuzana Šikulová. Vôbec to nebolo zlé. Ďaľšie ich projekty, či už spoločné alebo aj tie sólové, mali výrazne klesajúcu tendenciu. *** ()

mrclTV 

všetky recenzie používateľa

Kým to ešte chodilo na STV, bolo tam zopár legendárnych scén, na ktoré si matne spomeniem aj dnes (ocenenie zlaté stehienko?, alebo keď boli hosťom Horkýže Slíže, to bola sranda, robili paródiu na Pána prsteňov....). Ale od prechodu na Narkózu prišla náhla stagnácia a obmieľanie starých vtipov dookola. Mal radšej so cťou skončiť o niečo skôr a Kraus s Marcinom sa mohli pohnúť ďalej, škoda, nestalo sa tak. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Humor dvojice Marcin a Kraus môžem a Uragán som v detstve zbožňoval. Na druhej strane, keď som si ho pozrel dnes tak som zistil, že to už zďaleka nie je taká sranda ako kedysi a že všetky tie 5*  sú tak ako aj u mňa spôsobené hlavne ružovými okuliarmi ktoré máme pri spomínaní na reláciu nasadené. I tak ale tých 5* nechávam v platnosti, pretože vo svojej dobe bol  Uragán naozaj ojedinelý zjav a postavy ako Malý Mirko, pani Mária a Koloman Kudlček, Dr. Exitus, či poľovník František a maďar László (z ktorých neskôr vlastne vzišli Susedia) sa nezmazateľne zapísali do histórie a aj pamäte viacerých divákov. No a ten kto ako malý nežral Krímeš a nepozná spamäti aspoň 1 ich cover pesničku, ten akoby ani nemal detstvo... 90% ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)
  • Reláciu vysielala spočiatku STV od apríla 2001 do júna 2003, od septembra 2003 ju prebrala TV Markíza, kde sa pravidelne vysielala do konca roku 2004 a posledný diel bol odvysielaný 31.12.2005. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama