Reklama

Reklama

Little Britain: Live

všetky plagáty

Obsahy(1)

Po řadě ocenění televizního seriálu berou Matt Lucas a David Walliams svou Little Britain na prkna, co znamenají svět. Jejich triumfální turné vyvrcholilo tímto úžasným představením v Blackpool Opera House v květnu 2006. Vrací se hostující hvězdy Anthony Head a Ruth Jonesová a s nimi i všemi oblíbené postavy Lou a Andy, Vicky Pollardová, Marjorie Dawesová, Daffydd, Carol, Sebastian a mnoho, mnoho dalších. (Gaytitulky.info)

(viac)

Recenzie (11)

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád, když herci do svých představení zapojují i diváky, ale v tomto případě to bylo vážně ftipný (hlavně Fat Fighters), i když i teda hrozný peklo (Hide the sausage). Jít do prvních řad na Little Britain rovná se sebevraždě... nebo minimálně vopíchání do zadku :-)) Seriál lepší, ale klobouček Mattovi a Davidovi, jak dokázali během jedný hry odehrát skoro všechny své seriálové charaktery a ještě k tomu přidat skvělou improvizaci. ()

TroiMae 

všetky recenzie používateľa

Kvalitu navíc dodává kouzlo živého představení a pořádné stopáže… Dost odvážné kousky, za které by se nestyděl ani Andy Kaufman. Plnočelná nahota, o které se Monty Pythonům nesnilo... ()

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Kultová britská komediálna sketch show Little Britain v dobe svojej najväčšej slávy expandovala aj na divadelné pódiá po celom ostrovnom kráľovstve. Vrámci pomerne veľkej tour sa dvojica Matt Lucas a David Walliams so svojim "ansáblom" zastavila aj v Blackpoole, kde vznikol tento živý záznam. Dvojica komikov divákom v krátkych výstupoch predstavuje takmer všetky známe postavičky zo show, ktoré si získali srdcia divákov nielen vo Veľkej Británii. A samozrejme im ich nepredstavujú len tak obyčajne, ale so všetkou svojou neokrôchanosťou, vďaka ktorej sa preslávili. Nechýba množstvo kontroverznejších narážok, štipľavých slov, ale najmä dávka skvelo fungujúceho humoru, vďaka ktorému si divák poriadne ponamáha bránicu. Smiech by však kadekoho mohol prejsť, ak by sa ocitol na tejto show v prvej rade ako divák, pretože ani tí tu nie sú ničoho ušetrení. Ba dokonca, "dostávajú" zo všetkých úplne najviac, vďaka čomu je kontroverznosť živej verzie show ešte o poriadny kusisko vyššia, než je tomu na televíznej obrazovke. Sťahovanie divákových nohavíc a "schovávanie klobásy" či totálne vyzlečenie sa Davida Walliamsa na záver je niečo, pričom sa divoký smiech mieša s nemým úžasom, za ktorým však nasleduje obrovský potlesk. Preniesť koncept show na divadelné dosky vychádza Walliamsovi s Lucasom na výbornú, a je skvelým doplnením troch sérií pôvodnej sketch show. Little Britain: Live je tak pre fanúšika, ktorý je na excesy tejto dvojice zvyknutý, divoká a zábavná jazda. Všetkým ostatným sa to môže zdať maximálne nevkusné a nevhodné do divadelného prostredia. Vkusné a vhodné však Little Britain ani nikdy nebolo, tak prečo by sa to malo meniť kvôli divadlu? Je to presne také, ako sa dá očakávať, ba ešte vyhrotenejšie. Poriadne kontroverzná zábava v živom poňatí. ()

Happy98 

všetky recenzie používateľa

Super narez. Hodina a ctvrt nacpana peckovym humorem. Chlapci se nezastavi pred nicim. David Walliams je borec a kdyz chtel osoulozit divaka na jevisti, tak jsem se malem pochcal smichy, give me the sausage :D. Bezvadny ze se snad dostalo na vsechny postavy 100% ()

entronov 

všetky recenzie používateľa

Matt Lucas si jede svoje, ale co předvádí Walliams je teda extrém. Jako zakončení seriálu super a občasná improvizace dokazuje jak kvalitní herci to jsou :) ()

bicekz 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná show! Opravdu nechápu, jak se live show může takto povést. Všechny ty skvělé kulisy, autentické kostýmy, vtipy, zapojení publika, improvizace a odvážnost. Posílá to seriál trošku na další level, kéžby těch live vystoupení bylo více. ()

IggyKure 

všetky recenzie používateľa

Pecka!!! Nedokázal jsem si představit, že by to dokázali udělat živě. A ejhle - oni to dokázali! Pro fanoušky seriálu povinnost. Neználci by měli nejdříve shlédnout seriál, ať ví, o co jde :) ()

Reklama

Reklama